[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2017/11/slider_nieuwsoverzicht.jpg’ attachment=’10589′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ admin_preview_bg=” av_uid=’av-126wm9n’][/av_image]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jk805z5p’ admin_preview_bg=”]
Een nieuwe woensdag en dus ook een nieuw nieuwoverzicht richting de eerste competitiewedstrijd in en tegen KVC Westerlo.
[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-29ijp7′ admin_preview_bg=”]

  • Nog drie dagen tot de eerste wedstrijd in de Proximus League 2018-2019. KSV Roeselare start het seizoen in en tegen KVC Westerlo en daarin zal het alvast met een statistiek moeten breken. Esvee won nog nooit op Westerlo. Vorig seizoen haalde Roeselare er twee op negen.
  • Met eveneens de eerste verplaatsing voor de boeg leek het ons een ideaal moment om er nog een andere statistiek bij te halen. Met 4120km zal de spelersbus van stamnummer 134 het komend seizoen alvast de grootste afstand leggen. Deze van KFCO Beerschot Wilrijk zullen met 1807 km dan weer het minst lang op de bus zitten.
  • Tickets voor de seizoensopener in ‘t Kuipje (staanplaatsen) kosten 10 EUR, jongeren tussen 12 en 15 jaar betalen 5 EUR, onder de twaalf betaal je 2,5 EUR. Voor zitplaatsen is dit respectievelijk 15, 8 en 4 euro.
  • Damman is nog de enige in de ziekenboeg. Hij revalideert verder na een operatie aan beide voeten. De rest van de spelers werkte vanmorgen de volledige training af.
  • Scheidsrechter komende zaterdag is dhr. Jordy Vermeire. De laatste ontmoeting tussen de 23-jarige scheidsrechter en KSV Roeselare was op 22 april 2018. Roeselare won toen in Play-Off II met 1-3 in en tegen AFC Tubize. In de reguliere competitie stond hij drie maal aan de leiding van een wedstrijd van Esvee. Zaterdag zal hij bijgestaan worden door zijn assistenten Michael Geerolf, Kristof Borms. Quentin Pirard is de vierde man in het gezelschap.
  • Ter voorbereiding van de wedstrijden is het mogelijk dat er achter gesloten deuren getraind zal worden. In principe zijn alle trainingen op het hoofdveld vanaf dit seizoen gesloten voor publiek.

[/av_textblock]

[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=iPH8TYpwh3A’ mobile_image=” attachment=” attachment_size=” format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ conditional_play=” av_uid=’av-jk8ngzdl’]