[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2018/08/slider_crokycup.jpg’ attachment=’14841′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-1065glx’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-vaeatx’ admin_preview_bg=”]
Uit de waslijst aan tegenstanders voor de vijfde ronde van de Croky Cup blijven na het weekend nog twee namen over. KVC Houtvenne won met 3-1 van Villers la Ville terwijl Olympic Club de Charleroi (met o.a. Seoudi en Bochet in de basis) in de slotminuten won tegen ERC Hoeilaart (0-1).

Bijgevolg staat komend weekend KVC Houtvenne – Olympic Club de Charleroi op het programma, met als inzet een plaatsje in de vijfde ronde. De winnaar van dit duel is dan ook meteen onze tegenstander in het weekend van 25 & 26 augustus 2018.

Normaal is KSV Roeselare als thuisploeg geloot, maar als de tegenstander beschikt over een stadion met een capaciteit van 1500 plaatsen waarvan 300 zitplaatsen, dan spelen we in principe op verplaatsing.

[/av_textblock]