[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” av_uid=’av-chaha4i’]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdverslag’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” margin=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jlax9ux9′ admin_preview_bg=”]
KSVR vatte de bekermatch aan in een mooie nieuwe blauw-rode uitrusting, want de Doggen spelen ook in wit-zwart. Bij de thuisploeg oude bekenden Seoudi en Bochet aan de aftrap, bij de bezoekers onder andere doelman Yves De Winter en daarnaast geen Van Acker, Lépicier, Damman, Schmisser, Gravenberch en Van Kessel.

De wedstrijd begon met enige vertraging omdat er een gat te veel in één van de doelnetten was. De Walen begonnen verdedigend heel aarzelend en KSVR verzamelde onmiddellijk enkele corners. Kenny van der Weg kopte de tweede van Camargo tegen de touwen en zette zijn ploeg dus meteen op voorsprong. Olympic probeerde daarna even de achtervolging in te zetten, maar moest de bal vrij vlug aan de West-Vlamingen laten, die rustig domineerden. Een schot van Dufour ging rakelings naast.

Moriconi greep goed in op een mooie assist van Samyn richting Godwin. Dezelfde Godwin kreeg de bal even later weer niet voorbij Moriconi. KSVR dus duidelijk dominant, maar scoren uit een aanval lukte voorlopig niet. Op aangeven van Samyn besloot Godwin nog eens voorlangs.

Het gebrek aan efficiëntie voorin brak de bezoekers even later zuur op, want plots haalde Gorry vanop meer dan 20 meter staalhard uit en zag de voor De Winter onhoudbare bal via de paal in doel belanden. 1-1 dus en alles te herdoen. De allereerste dreiging van de match voor de thuisploeg en meteen binnen, en met een gelijke stand naar de kleedkamers.

Na de rust moest KSVR de motor dus weer aan de praat zien te krijgen om verlengingen te vermijden. Wat niet zo eenvoudig was, want gesterkt door de gelijkmaker speelde de thuisploeg nu met meer vertrouwen. Moriconi redde een schuiver van Yagan, maar voor de rest had KSVR het nu een stuk moeilijker om zijn wil op te dringen.

Na een actie van Seoudi miste Luvuezo aan de eerste paal. De Waalse amateurs toonden een grote gretigheid en na een collectieve actie kopte Luvuezo de 2-1 onhoudbaar binnen. De profs nu dus op achtervolgen aangewezen en Zolotic kopte een corner van dichtbij naast. Aan de overzijde vlamde Henri op de vuisten van De Winter.

Moriconi redde een schot van  Godwin, maar kreeg voor de rest nauwelijks nog werk op te knappen tegen het zoekende KSVR, dat nu veel te veel met lange ballen speelde. Toen De Smet toch mooi opende op Samyn, mikte Godwin de voorzet van die laatste van dichtbij over.

De tijd tikte ondertussen weg. Er volgde nog een reeks Roeselaarse hoekschoppen, zonder gevaar echter. Na een bedenkelijke tweede helft was het bekeravontuur dan ook bijzonder vlug voorbij.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-bk89moy’]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av_uid=’av-bac44ma’]

(klik op onderstaande foto om het volledige fotoalbum te bekijken)

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-3wvhnm’ admin_preview_bg=”]


[/av_textblock]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdgegevens’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” margin=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’ av_uid=’av-9xfj7nm’]
[av_row row_style=” av_uid=’av-8soeurm’][av_cell col_style=” av_uid=’av-8bl7ndu’]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-sosz0i’]4′ Van der Weg (0-1), 44′ Gorry (1-1), 61′ Luvuezo (2-1)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-7plhf4y’][av_cell col_style=” av_uid=’av-77hscde’]Olympic Charleroi[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-nne6zm’]Moriconi, Gorry (84′ Nendaka), Palmeri, Kalincik, Seoudi, Bochet (33′ Luvuezo), Henri, Durieux, Kaminiaris, Giorlando (77′ Diakhaby) en Haidara[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-65bb17m’][av_cell col_style=” av_uid=’av-5oct5ia’]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-5i9tx7m’]De Winter, Camargo, Kocabas, Kompany, Van der Weg, Samyn, Zolotic (77′ Kargbo), Dufour, De Smet, Yagan en Godwin[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-huu1s2′][av_cell col_style=” av_uid=’av-4e1iv1e’]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-3sk4s82′]Samyn, Seoudi (O), Henri (O),Haidara (O)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-3kr46oy’][av_cell col_style=” av_uid=’av-33yc2ea’]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-2i53gn6′][/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-1y2fiki’][av_cell col_style=” av_uid=’av-1t4j70i’]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-192reci’]Letellier[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’KSVRTV’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” margin=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av_uid=’av-oo4n0i’]
Geen beelden beschikbaar voor deze wedstrijd
[/av_textblock]

[/av_one_full]