[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2018/08/slider_20180803.jpg’ attachment=’14632′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-qwokgz’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’20’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jkcwys57′ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=’av-align-top’ space=” margin=’0px’ margin_sync=’true’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’20px’ padding_sync=’true’ border=’1′ border_color=’#e8e8e8′ radius=’0px’ radius_sync=’true’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” attachment=” attachment_size=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-jkcvpz97′]
[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-v6eov7′ admin_preview_bg=”]

KVC Westerlo – KSV Roeselare

Zaterdag 04 augustus 2018 | 20u30
MD01 | Proximus League
’t Kuipje | Westerlo
[/av_textblock]
[/av_one_full]

[av_two_third first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-oj8v5v’]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jkcxynxs’ admin_preview_bg=”]
Morgen om 20u30 start voor KSV Roeselare het nieuwe seizoen. Net zoals het seizoen 2006-2007 start het seizoen op KVC Westerlo. Wit-zwart verloor toen met 2-1 in de Kempen. Van den Eede en Ogunsoto scoorden net na het uur voor Westerlo. Raymaekers kon enkele minuten voor tijd nog milderen, maar tot een puntendeling kwam het niet meer. Opmerkelijk is dat ook Wouter Biebauw toen wij Esvee onder de lat stond. Van Imschoot, nu trainer bij reeksgenoot Lommel SK, stond toen ook in de basis bij de Kemphanen.

Westerlo verloor met De Ceulaer en Heymans twee bepalende spelers in het tussenseizoen. In hun plaats kwam heel wat jong geweld met o.a. De Schryver en Petrov. Net zoals op Schiervelde is de aanvalslinie voorlopig nog niet volledig bezet. Veel druk dus momenteel op de schouders van Naessens, die met aanvoer van een Van Eenoo de weg naar doel moet vinden. Na het bewind van Pelic staat sinds midden vorig seizoen Bob Peeters aan het roer bij Westerlo. Sinds zijn komst gingen de prestaties in stijgende lijn, iets wat ze nu dus ook verder willen trekken naar dit seizoen.

Bij Roeselare weinig verassingen in de selectie. Iedereen, buiten Damman (enkel) is fit. Het is nog afwachten welke nieuwelingen (Camargo, Yagan, Kocabas, De Smet en van der Weg) er straks in ’t Kuipje op de mat zullen verschijnen.
[/av_textblock]

[av_progress bar_styling=’av-flat-bar’ bar_animation=’av-animated-bar’ bar_styling_secondary=” show_percentage=” bar_height=’10’ av_uid=’av-jkcx2jq2′ admin_preview_bg=”]
[av_progress_bar title=’HEADTOHEAD’ progress=’100′ color=’teal’ icon_select=’yes’ icon=’ue8c6′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-28ha0cj’]
[/av_progress]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=’head-to-head’ responsive_styling=’avia_responsive_table’ av_uid=’av-fq1a9ur’]
[av_row row_style=’avia-heading-row’ av_uid=’av-it0lpyb’][av_cell col_style=’avia-center-col’ av_uid=’av-i03cq2r’]KVC Westerlo[/av_cell][av_cell col_style=’avia-center-col’ av_uid=’av-hm2nkkj’]-[/av_cell][av_cell col_style=’avia-center-col’ av_uid=’av-ha1gktf’]KSV Roeselare[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-gxnvroj’][av_cell col_style=’avia-center-col’ av_uid=’av-gb3bd9f’]/[/av_cell][av_cell col_style=’avia-center-col’ av_uid=’av-g09vqgz’]1ste periode[/av_cell][av_cell col_style=’avia-center-col’ av_uid=’av-fittkf7′]/[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-et0fx43′][av_cell col_style=’avia-center-col’ av_uid=’av-ef3wsub’]/[/av_cell][av_cell col_style=’avia-center-col’ av_uid=’av-dy7k2wz’]2de periode[/av_cell][av_cell col_style=’avia-center-col’ av_uid=’av-dm6nsyr’]/[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-d401pc3′][av_cell col_style=’avia-center-col’ av_uid=’av-cjr8zqb’]/[/av_cell][av_cell col_style=’avia-center-col’ av_uid=’av-cecfylf’]Algemeen klassement[/av_cell][av_cell col_style=’avia-center-col’ av_uid=’av-bup0plv’]/[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-1411vtv’][av_cell col_style=’avia-center-col’ av_uid=’av-angw1s3′]0[/av_cell][av_cell col_style=’avia-center-col’ av_uid=’av-ah18aar’]Doelpunten gemaakt[/av_cell][av_cell col_style=’avia-center-col’ av_uid=’av-9xjzy03′]0[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-9jc3g2r’][av_cell col_style=’avia-center-col’ av_uid=’av-94oaoar’]0[/av_cell][av_cell col_style=’avia-center-col’ av_uid=’av-u2gi6b’]Doelpunten tegen[/av_cell][av_cell col_style=’avia-center-col’ av_uid=’av-tlfi9v’]0[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-7jyvlab’][av_cell col_style=’avia-center-col’ av_uid=’av-70eo2yr’]0[/av_cell][av_cell col_style=’avia-center-col’ av_uid=’av-6utfkhv’]Clean Sheets[/av_cell][av_cell col_style=’avia-center-col’ av_uid=’av-6aamrxf’]0[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-5waphib’][av_cell col_style=’avia-center-col’ av_uid=’av-57dh8v7′]/[/av_cell][av_cell col_style=’avia-center-col’ av_uid=’av-4qwb2v7′]Meest aantal doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=’avia-center-col’ av_uid=’av-4f7wwmb’]/[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-3vxj1s3′][av_cell col_style=’avia-center-col’ av_uid=’av-3jn1ozn’]/[/av_cell][av_cell col_style=’avia-center-col’ av_uid=’av-aaki5f’]Meest aantal assists[/av_cell][av_cell col_style=’avia-center-col’ av_uid=’av-2kafnfn’]/[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-217sfgj’][av_cell col_style=’avia-center-col’ av_uid=’av-1s3k5nn’]/[/av_cell][av_cell col_style=’avia-center-col’ av_uid=’av-4rnkxv’]Meest aantal minuten[/av_cell][av_cell col_style=’avia-center-col’ av_uid=’av-pyt05f’]/[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_progress bar_styling=’av-flat-bar’ bar_animation=’av-animated-bar’ bar_styling_secondary=” show_percentage=” bar_height=’10’ av_uid=’av-jkcx2jq2′ admin_preview_bg=”]
[av_progress_bar title=’SCHEIDSRECHTERS’ progress=’100′ color=’teal’ icon_select=’yes’ icon=’ue80b’ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-1k60nxf’]
[/av_progress]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jkcxfzuz’ admin_preview_bg=”]
Scheidsrechter voor deze seizoensopener is dhr. Jordy Vermeire. De laatste ontmoeting tussen de 23-jarige scheidsrechter en KSV Roeselare was op 22 april 2018. Roeselare won toen in Play-Off II met 1-3 in en tegen AFC Tubize. In de reguliere competitie stond hij drie maal aan de leiding van een wedstrijd van Esvee. Zaterdag zal hij bijgestaan worden door zijn assistenten Michael Geerolf, Kristof Borms. Quentin Pirard is de vierde man in het gezelschap.
[/av_textblock]

[av_iconlist position=’left’ iconlist_styling=’av-iconlist-small’ custom_title_size=” custom_content_size=” font_color=” custom_title=” custom_content=” color=” custom_bg=” custom_font=” custom_border=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jkcx8hgh’ admin_preview_bg=”]
[av_iconlist_item title=’Jordy Vermeire’ link=” linktarget=” linkelement=” icon=’ue80a’ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-1zbuvc3′]
Referee
[/av_iconlist_item]
[av_iconlist_item title=’Michael Geerolf’ link=” linktarget=” linkelement=” icon=’ue80c’ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-1ogc7xf’]
Assistant Referee
[/av_iconlist_item]
[av_iconlist_item title=’Kristof Borms’ link=” linktarget=” linkelement=” icon=’ue80c’ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-13ilg2r’]
Assistant Referee
[/av_iconlist_item]
[av_iconlist_item title=’Quentin Pirard’ link=” linktarget=” linkelement=” icon=’ue862′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-okhvj7′]
4th Official
[/av_iconlist_item]
[/av_iconlist]

[av_progress bar_styling=’av-flat-bar’ bar_animation=’av-animated-bar’ bar_styling_secondary=” show_percentage=” bar_height=’10’ av_uid=’av-jkcx2jq2′ admin_preview_bg=”]
[av_progress_bar title=’TICKETS’ progress=’100′ color=’teal’ icon_select=’yes’ icon=’ue8cb’ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-1d8hwar’]
[/av_progress]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jkcxpx8f’ admin_preview_bg=”]
Tickets voor het bezoekersvak zijn beschikbaar aan het loket in Westerlo op de dag zelf. Hieronder kan je de prijzen terugvinden.

  • Volwassenen: € 10,00 (staanplaats) en € 15,00 (zitplaats)
  • 12-15 jaar: € 5,00 EUR (staanplaats) en € 8,00 EUR (zitplaats)
  • -12 jaar: € 2,50 EUR (staanplaats) en € 4,00 EUR (zitplaats)

[/av_textblock]

[av_progress bar_styling=’av-flat-bar’ bar_animation=’av-animated-bar’ bar_styling_secondary=” show_percentage=” bar_height=’10’ av_uid=’av-jkcx2jq2′ admin_preview_bg=”]
[av_progress_bar title=’LOCATIE’ progress=’100′ color=’teal’ icon_select=’yes’ icon=’ue843′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-nw58w3′]
[/av_progress]

[av_iconlist position=’left’ iconlist_styling=’av-iconlist-small’ custom_title_size=” custom_content_size=” font_color=” custom_title=” custom_content=” color=” custom_bg=” custom_font=” custom_border=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jkcx8hgh’ admin_preview_bg=”]
[av_iconlist_item title=’’t Kuipje’ link=” linktarget=” linkelement=” icon=’ue842′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-219r5r7′]

[/av_iconlist_item]
[av_iconlist_item title=’01u30 – 02u00′ link=” linktarget=” linkelement=” icon=’ue862′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-1htpoo3′]
Geschatte reistijd vanaf Schiervelde
[/av_iconlist_item]
[av_iconlist_item title=’Met de bus?’ link=” linktarget=” linkelement=” icon=’ue864′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-4ez1r7′]
Alle informatie over de supportersbus kan je hier terugvinden.
[/av_iconlist_item]
[/av_iconlist]

[/av_two_third][av_one_third min_height=” vertical_alignment=’av-align-top’ space=” margin=’0px’ margin_sync=’true’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’20px’ padding_sync=’true’ border=” border_color=” radius=’0px’ radius_sync=’true’ background=’bg_color’ background_color=’#f7f7f7′ background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” attachment=” attachment_size=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=’pop-up’ mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-jkcvsvm3′]
[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2018/08/ksvroeselare.png’ attachment=’14628′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jkcweh9t’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’custom’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’100%’ custom_border_color=’#c9c9c9′ custom_margin_top=’0px’ custom_margin_bottom=’10px’ icon_select=’no’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jkcwg4hd’ admin_preview_bg=”]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jkcxi9bk’ admin_preview_bg=”]
Geen verassingen in de selectie van trainer Condom Auli. Buiten Damman (enkel) zijn alle spelers fit.
[/av_textblock]

[av_icon_box position=’left’ icon_style=” boxed=” icon=’ue80b’ font=’entypo-fontello’ title=’Selectie’ link=” linktarget=” linkelement=” font_color=’custom’ custom_title=’#37bc9b’ custom_content=” color=’custom’ custom_bg=” custom_font=’#37bc9b’ custom_border=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jkcvvoce’ admin_preview_bg=”]
Biebauw, Borry, Camargo, De Smet, De Winter, Dufour, Godwin, Gravenberch, Kargbo, Kocabas, Kompany, Lépicier, Maletic, Samyn, Schmisser, Van Acker, van der Weg, Yagan, Zolotic
[/av_icon_box]

[av_icon_box position=’left’ icon_style=” boxed=” icon=’ue8df’ font=’entypo-fontello’ title=’Geblesseerd’ link=” linktarget=” linkelement=” font_color=’custom’ custom_title=’#37bc9b’ custom_content=” color=’custom’ custom_bg=” custom_font=’#37bc9b’ custom_border=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jkcvvoce’ admin_preview_bg=”]
Damman (enkel)
[/av_icon_box]

[av_icon_box position=’left’ icon_style=” boxed=” icon=’ue815′ font=’entypo-fontello’ title=’Geschorst’ link=” linktarget=” linkelement=” font_color=’custom’ custom_title=’#37bc9b’ custom_content=” color=’custom’ custom_bg=” custom_font=’#37bc9b’ custom_border=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jkcvvoce’ admin_preview_bg=”]
Niemand
[/av_icon_box]

[av_hr class=’custom’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’100%’ custom_border_color=’#c9c9c9′ custom_margin_top=’0px’ custom_margin_bottom=’10px’ icon_select=’no’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jkcwg4hd’ admin_preview_bg=”]

[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2017/11/logo_proximusleague_small.jpg’ attachment=’10847′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jkcyfow8′ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jkcyq4ex’ admin_preview_bg=”]

[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2016/06/partner_euroshop-1.png’ attachment=’173′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jkcyfow8′ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2016/06/partner_alheembouw-1.png’ attachment=’168′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jkcyfow8′ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2016/06/oltegoare_roeselare_klein-300×45.gif’ attachment=’163′ attachment_size=’medium’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jkcyfow8′ admin_preview_bg=”][/av_image]
[/av_one_third]