[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2017/05/slider_jeugdcomplex.jpg’ attachment=’7273′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jkb4vgdo’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’25’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jkb4ksdb’ admin_preview_bg=”]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jkb4pc5t’ admin_preview_bg=”]
Stijn Meert is vanaf vandaag de nieuwe verantwoordelijke voor de jeugdopleiding en eveneens de nieuwe beloftencoach. Vorige seizoenen was hij actief als beloftentrainer bij SV Zulte Waregem. Meert beschikt eveneens over een Pro License-diploma. Hij vervangt Tom Colpaert, die als teammanager aan de slag gaat bij RSC Anderlecht.

De 40-jarige ex-profvoetballer bij onder andere RSC Anderlecht, SV Zulte-Waregem en KSV Oudenaarde zal mee helpen de jeugdopleiding verder uit te bouwen. Deze morgen, na zijn eerste training als beloftencoach, haalden we Stijn even voor de camera. Het resultaat kan je hieronder terugvinden.
[/av_textblock]

[av_video src=’https://youtu.be/6lhVEIsnKcc’ mobile_image=” attachment=” attachment_size=” format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ conditional_play=” av_uid=’av-rbdz4i’]