[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2018/08/slider_vankessel_blessure2.jpg’ attachment=’15363′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jl20999v’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jl20fust’ admin_preview_bg=”]
Afgelopen zaterdag kwam Gino Van Kessel kwartweg wedstrijd in botsing met de Tubeekse doelman. Verder onderzoek in AZ Delta wees uit dat er een barst in de knie zit waardoor een operatie zich opdringt. Morgen wordt de aanvaller, die vorige week in zijn eerste wedstrijd meteen zijn visitekaartje afgaf, geopereerd door dr. Ryckaert. Daarna wacht een revalidatie van ongeveer drie maanden.
[/av_textblock]