[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2018/08/MD03_AFCTubizeKSVRoeselare.jpg’ attachment=’15285′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-qwokgz’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’20’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jkcwys57′ admin_preview_bg=”]

[av_two_third first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-oj8v5v’]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-v6eov7′ admin_preview_bg=”]
[poll id=”5″]
[/av_textblock]

[av_hr class=’default’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jkxpxq50′ admin_preview_bg=”]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jkcxynxs’ admin_preview_bg=”]
De route naar het Stade Leburton is één van de meeste gemaakte verplaatsingen van het laatste decennium. Zaterdag doen we die verplaatsing in het huidige kalenderjaar voor de derde keer. Les Sang et Or, dankzij K. Lierse SK toch nog behoed werden van degradatie en tot nog toe de meest attractieve ploeg (afgaande op het aantal doelpunten voor en tegen) staan morgen om 20u30 aan de andere kant van de middenlijn.

AFC Tubize eindigde vorig jaar, ondanks de frisse wind die coach Bracconi liet waaien door de ploeg, op de laatste plaats in de Proximus League. De doelstelling is om het behoud dit seizoen deze keer wel op een sportieve manier te verzekeren. Met een remonte tegen KFCO Beerschot Wilrijk en een gelijkspel op Lommel SK kenden ze een niet onaardig seizoensbegin. Geen grote personeelswissels bij Tubize in het tussenseizoen, maar met Henry hebben ze voorlopig de topschutter in hun rangen. Met vier doelpunten uit twee wedstrijden legt hij nu al een aardig gemiddelde voor.

Eevee tankte vorige week vertrouwen tegen KV Mechelen en pakte met aanvallend voetbal een meer dan verdiend punt. Van Kessel maakte als debutant indruk op het Roeselaarse publiek en bewees al na 5 minuten zijn meerwaarde. In de afgelopen trainingsweek viel er weinig sportief nieuws te rapen. Iedereen, op Damman na, is fit. Dufour keert terug uit schorsing. Van de geselecteerde veldspelers maakte alleen Gravenberch dit seizoen nog geen officiële minuten.
[/av_textblock]

[av_progress bar_styling=’av-flat-bar’ bar_animation=’av-animated-bar’ bar_styling_secondary=” show_percentage=” bar_height=’10’ av_uid=’av-jkcx2jq2′ admin_preview_bg=”]
[av_progress_bar title=’THROWBACK | AFC TUBIZE – KSV ROESELARE’ progress=’100′ color=’teal’ icon_select=’yes’ icon=’ue830′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-knovec’]
[/av_progress]

[av_animated_numbers number=’7′ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ font_size=” font_size_description=’11’ link=” linktarget=’no’ color=’font-custom’ custom_color=’#48cfad’ av_uid=’av-jkxpbrhl’ admin_preview_bg=”]
Winst
[/av_animated_numbers]

[av_animated_numbers number=’3′ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ font_size=” font_size_description=’11’ link=” linktarget=’no’ color=’font-custom’ custom_color=’#48cfad’ av_uid=’av-jkxpbrhl’ admin_preview_bg=”]
Gelijkspel
[/av_animated_numbers]

[av_animated_numbers number=’5′ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ font_size=” font_size_description=’11’ link=” linktarget=’no’ color=’font-custom’ custom_color=’#48cfad’ av_uid=’av-jkxpbrhl’ admin_preview_bg=”]
Verlies
[/av_animated_numbers]

[av_animated_numbers number=’19’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ font_size=” font_size_description=’11’ link=” linktarget=’no’ color=’font-custom’ custom_color=’#48cfad’ av_uid=’av-jkxpbrhl’ admin_preview_bg=”]
Doelpunten gemaakt
[/av_animated_numbers]

[av_animated_numbers number=’17’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ font_size=” font_size_description=’11’ link=” linktarget=’no’ color=’font-custom’ custom_color=’#48cfad’ av_uid=’av-jkxpbrhl’ admin_preview_bg=”]
Doelpunten tegen
[/av_animated_numbers]

[av_progress bar_styling=’av-flat-bar’ bar_animation=’av-animated-bar’ bar_styling_secondary=” show_percentage=” bar_height=’10’ av_uid=’av-jkcx2jq2′ admin_preview_bg=”]
[av_progress_bar title=’HEADTOHEAD’ progress=’100′ color=’teal’ icon_select=’yes’ icon=’ue8c6′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-28ha0cj’]
[/av_progress]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=’head-to-head’ responsive_styling=’avia_responsive_table’ av_uid=’av-fq1a9ur’]
[av_row row_style=’avia-heading-row’ av_uid=’av-ih6m31w’][av_cell col_style=’avia-center-col’ av_uid=’av-hyza9hw’]AFC Tubize[/av_cell][av_cell col_style=’avia-center-col’ av_uid=’av-hsgerck’]-[/av_cell][av_cell col_style=’avia-center-col’ av_uid=’av-h5kajsk’]KSV Roeselare[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-1nsxwac’][av_cell col_style=’avia-center-col’ av_uid=’av-gj2tlpw’]4de met 2 punten[/av_cell][av_cell col_style=’avia-center-col’ av_uid=’av-fvob3kk’]1ste periode[/av_cell][av_cell col_style=’avia-center-col’ av_uid=’av-fazjyyc’]7de met 1 punt[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-f10q0no’][av_cell col_style=’avia-center-col’ av_uid=’av-ei28tx0′]/[/av_cell][av_cell col_style=’avia-center-col’ av_uid=’av-e6dwstw’]2de periode[/av_cell][av_cell col_style=’avia-center-col’ av_uid=’av-djs18vo’]/[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-d6v5zqs’][av_cell col_style=’avia-center-col’ av_uid=’av-ckdp1o4′]4de met 2 punten[/av_cell][av_cell col_style=’avia-center-col’ av_uid=’av-c2it6no’]Algemeen klassement[/av_cell][av_cell col_style=’avia-center-col’ av_uid=’av-bnyn5o4′]7de met 1 punt[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-b7v3tf8′][av_cell col_style=’avia-center-col’ av_uid=’av-azm2npw’]5[/av_cell][av_cell col_style=’avia-center-col’ av_uid=’av-aeurd78′]Doelpunten gemaakt[/av_cell][av_cell col_style=’avia-center-col’ av_uid=’av-9sw1kok’]3[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-99chn4k’][av_cell col_style=’avia-center-col’ av_uid=’av-8unfuz8′]5[/av_cell][av_cell col_style=’avia-center-col’ av_uid=’av-8dgb704′]Doelpunten tegen[/av_cell][av_cell col_style=’avia-center-col’ av_uid=’av-88hp5is’]4[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-rpz3v8′][av_cell col_style=’avia-center-col’ av_uid=’av-q818gk’]0[/av_cell][av_cell col_style=’avia-center-col’ av_uid=’av-6rrn8z8′]Clean Sheets[/av_cell][av_cell col_style=’avia-center-col’ av_uid=’av-68fj8hg’]0[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-5o96egk’][av_cell col_style=’avia-center-col’ av_uid=’av-5bw2qlw’]Henry (4)[/av_cell][av_cell col_style=’avia-center-col’ av_uid=’av-hqo0ac’]Meest aantal doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=’avia-center-col’ av_uid=’av-47neth0′]Van Kessel, Van Acker, Schmisser (1)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-44ts4ic’][av_cell col_style=’avia-center-col’ av_uid=’av-3ldx2wk’]Lippini, Vidémont, Köse, Goudiaby (1)[/av_cell][av_cell col_style=’avia-center-col’ av_uid=’av-2wrchzo’]Meest aantal assists[/av_cell][av_cell col_style=’avia-center-col’ av_uid=’av-9kul90′]Samyn, De Smet (1)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-1xnhj10′][av_cell col_style=’avia-center-col’ av_uid=’av-1gzgvkk’]/[/av_cell][av_cell col_style=’avia-center-col’ av_uid=’av-139d8ms’]Meest aantal minuten[/av_cell][av_cell col_style=’avia-center-col’ av_uid=’av-jtswtw’]/[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_progress bar_styling=’av-flat-bar’ bar_animation=’av-animated-bar’ bar_styling_secondary=” show_percentage=” bar_height=’10’ av_uid=’av-jkcx2jq2′ admin_preview_bg=”]
[av_progress_bar title=’SCHEIDSRECHTERS’ progress=’100′ color=’teal’ icon_select=’yes’ icon=’ue80b’ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-1k60nxf’]
[/av_progress]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jkcxfzuz’ admin_preview_bg=”]
Scheidsrechter voor deze wedstrijd is dhr. Jordy Vermeire. Voor de laatste ontmoeting hoeven we niet ver terug te keren. Op de openingsspeeldag was de Wingenaar ook scheidsrechter. Roeselare verloor toen met 2-1 op Westerlo. Zaterdag zal hij bijgestaan worden door zijn assistenten Nick Senecaut en Lennert Becquet. Vierde man is Quentin Pirard (die ook in Westerlo vierde man was).
[/av_textblock]

[av_iconlist position=’left’ iconlist_styling=’av-iconlist-small’ custom_title_size=” custom_content_size=” font_color=” custom_title=” custom_content=” color=” custom_bg=” custom_font=” custom_border=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jkcx8hgh’ admin_preview_bg=”]
[av_iconlist_item title=’Jordy Vermeire’ link=” linktarget=” linkelement=” icon=’ue80a’ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-1zbuvc3′]
Referee
[/av_iconlist_item]
[av_iconlist_item title=’Nick Senecaut’ link=” linktarget=” linkelement=” icon=’ue80c’ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-11pvn1w’]
Assistant Referee
[/av_iconlist_item]
[av_iconlist_item title=’Lennert Becquet’ link=” linktarget=” linkelement=” icon=’ue80c’ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-ohvkwk’]
Assistant Referee
[/av_iconlist_item]
[av_iconlist_item title=’Quentin Pirard’ link=” linktarget=” linkelement=” icon=’ue862′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-okhvj7′]
4th Official
[/av_iconlist_item]
[/av_iconlist]

[av_progress bar_styling=’av-flat-bar’ bar_animation=’av-animated-bar’ bar_styling_secondary=” show_percentage=” bar_height=’10’ av_uid=’av-jkcx2jq2′ admin_preview_bg=”]
[av_progress_bar title=’TICKETS’ progress=’100′ color=’teal’ icon_select=’yes’ icon=’ue8cb’ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-1d8hwar’]
[/av_progress]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jkcxpx8f’ admin_preview_bg=”]
Tickets voor het bezoekersvak zijn beschikbaar aan het loket in Tubize op de dag zelf. Hieronder kan je de prijzen terugvinden.

  • Volwassenen: € 15,00
  • -12 jaar: € 0,00 EUR

[/av_textblock]

[av_progress bar_styling=’av-flat-bar’ bar_animation=’av-animated-bar’ bar_styling_secondary=” show_percentage=” bar_height=’10’ av_uid=’av-jkcx2jq2′ admin_preview_bg=”]
[av_progress_bar title=’LOCATIE’ progress=’100′ color=’teal’ icon_select=’yes’ icon=’ue843′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-nw58w3′]
[/av_progress]

[av_iconlist position=’left’ iconlist_styling=’av-iconlist-small’ custom_title_size=” custom_content_size=” font_color=” custom_title=” custom_content=” color=” custom_bg=” custom_font=” custom_border=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jkcx8hgh’ admin_preview_bg=”]
[av_iconlist_item title=’Stade Leburton’ link=” linktarget=” linkelement=” icon=’ue842′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-mcass4′]

[/av_iconlist_item]
[av_iconlist_item title=’01u10 – 01u25′ link=” linktarget=” linkelement=” icon=’ue862′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-10iw56c’]
Geschatte reistijd vanaf Schiervelde
[/av_iconlist_item]
[av_iconlist_item title=’Met de bus?’ link=” linktarget=” linkelement=” icon=’ue864′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-ktvs38′]
Alle informatie over de supportersbus kan je hier terugvinden.
[/av_iconlist_item]
[/av_iconlist]

[/av_two_third][av_one_third min_height=” vertical_alignment=’av-align-top’ space=” margin=’0px’ margin_sync=’true’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’20px’ padding_sync=’true’ border=” border_color=” radius=’0px’ radius_sync=’true’ background=’bg_color’ background_color=’#f7f7f7′ background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” attachment=” attachment_size=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=’pop-up’ mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-jkcvsvm3′]
[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2018/08/ksvroeselare.png’ attachment=’14628′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jkcweh9t’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’custom’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’100%’ custom_border_color=’#c9c9c9′ custom_margin_top=’0px’ custom_margin_bottom=’10px’ icon_select=’no’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jkcwg4hd’ admin_preview_bg=”]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jkcxi9bk’ admin_preview_bg=”]
Geen verassingen in de selectie van trainer Condom Auli. Buiten Damman (enkel) zijn alle spelers fit.
[/av_textblock]

[av_icon_box position=’left’ icon_style=” boxed=” icon=’ue80b’ font=’entypo-fontello’ title=’Selectie’ link=” linktarget=” linkelement=” font_color=’custom’ custom_title=’#37bc9b’ custom_content=” color=’custom’ custom_bg=” custom_font=’#37bc9b’ custom_border=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jkcvvoce’ admin_preview_bg=”]
Biebauw, Borry, Camargo, De Smet, De Winter, Dufour, Godwin, Gravenberch, Kocabas, Kompany, Lépicier, Samyn, Schmisser, Van Cauwenberge, Van Acker, van der Weg, van Kessel, Yagan, Zolotic
[/av_icon_box]

[av_icon_box position=’left’ icon_style=” boxed=” icon=’ue8df’ font=’entypo-fontello’ title=’Geblesseerd’ link=” linktarget=” linkelement=” font_color=’custom’ custom_title=’#37bc9b’ custom_content=” color=’custom’ custom_bg=” custom_font=’#37bc9b’ custom_border=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jkcvvoce’ admin_preview_bg=”]
Damman (enkel)
[/av_icon_box]

[av_icon_box position=’left’ icon_style=” boxed=” icon=’ue815′ font=’entypo-fontello’ title=’Geschorst’ link=” linktarget=” linkelement=” font_color=’custom’ custom_title=’#37bc9b’ custom_content=” color=’custom’ custom_bg=” custom_font=’#37bc9b’ custom_border=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jkcvvoce’ admin_preview_bg=”]
Niemand
[/av_icon_box]

[av_hr class=’custom’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’100%’ custom_border_color=’#c9c9c9′ custom_margin_top=’0px’ custom_margin_bottom=’10px’ icon_select=’no’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jkcwg4hd’ admin_preview_bg=”]

[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2017/11/logo_proximusleague_small.jpg’ attachment=’10847′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jkcyfow8′ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jkcyq4ex’ admin_preview_bg=”]

[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2016/06/partner_euroshop-1.png’ attachment=’173′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jkcyfow8′ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2016/06/partner_alheembouw-1.png’ attachment=’168′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jkcyfow8′ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2016/06/oltegoare_roeselare_klein-300×45.gif’ attachment=’163′ attachment_size=’medium’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jkcyfow8′ admin_preview_bg=”][/av_image]
[/av_one_third]