KSV Roeselare – AFC Tubize

Vrijdag 28 september 2018 | 20u30
MD08 | Proximus League
Schiervelde | Roeselare

[poll id=”8″]

Morgen ontvangen we AFC Tubize op Schiervelde voor de achtste speeldag in de Proximus League. Op speeldag drie werd het eerder dit seizoen een scoreloos gelijkspel in Stade Leburton.

De bezoekers uit Tubize komen met een midweekwedstrijd afgezakt naar Schiervelde. Op dinsdag speelden ze in het kader van de Croky Cup in en tegen KAS Eupen. Les Sang et Or verloren er met 3-0. Morgen kan trainer Christian Bracconi alvast niet rekenen op de diensten van zijn topschutter Herny. Hij pakte op de vorige speeldag twee maal geel waardoor hij geschorst is.

Aan de kant bij Roeselare blijven Lépicier, Dufour, Van Cauwenberge en Van Kessel in de lappenmand. Ook Gravenberch, die vorige speeldag geblesseerd uitviel, is er niet bij wegens last aan de adductoren. Damman maakt dan weer voor het eerst zijn opwachting in de selectie na een lange afwezigheid wegens een enkelblessure. Semedo had voor zijn rode kaart bij de beloften van Charleroi één speeldag schorsing gekregen. Door een kronkel in het reglement mist Semedo dus nu ook de wedstrijd van morgen.

HEADTOHEAD
head-to-head
KSV RoeselareAFC Tubize
5de met 9 punten1ste periode7de met 6 punten
/2de periode/
5de met 9 puntenAlgemeen klassement7de met 6 punten
9Doelpunten gemaakt9
9Doelpunten tegen11
Godwin, Van Acker (3)Meest aantal doelpuntenHenry
Biebauw (100%)Meest aantal minutenBa, Defourny, Herny (100%)
SCHEIDSRECHTERS

Scheidsrechter voor de thuiswedstrijd tegen AFC Tubize is dhr. Jasper Vergoote. De laatste ontmoeting tussen de 26-jarige Bruggeling en KSV Roeselare was begin dit seizoen in de thuiswedstrijd tegen YR KV Mechelen. Begin augustus werd het toen een gelijkspel op Schiervelde. Morgen zal hij bijgestaan worden door zijn assistenten Yves De Neve & Romain Devillers. Kevin Debeuckelaere is de vierde man in het gezelschap.

 • Jasper Vergoote

  Referee

 • Yves De Neve

  Assistant Referee

 • Romain Devillers

  Assistant Referee

 • Kevin Debeuckelaere

  4th Official

Selectie

Biebauw, Kocabas, Borry, Schmisser, Van Acker, Yagan, De Smet, Godwin, Damman, Zolotic, van der Weg, Devos, Samyn, Aoulad, Rajsel, Kompany, Lentz, Camargo, Laverge

Geblesseerd

Gravenberch (adductoren), Lépicier (voet), Van Cauwenberge (knie), Dufour (hamstring), Van Kessel (knie)

Geschorst

Semedo