[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2018/08/slider_beloften.jpg’ attachment=’14981′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jlnp1ozg’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jlnp19jw’ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” av_uid=’av-amb9vh6′]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdverslag’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” margin=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jlnu6ceh’ admin_preview_bg=”]
De beloften ontvingen gisterenavond KVC Westerlo in eigen huis. Vancauwenberge, Ballegeer en Devos waren de jongens van de A-kern aan de aftrap stonden.

Het team van Stijn Meert liet zich in het begin van de wedstrijd verrassen. Na 20 minuten waren ze reeds op achtervolgen aangewezen en stonden ze 0-2 in het krijt. Die dubbele achterstand bleek wel het signaal om beter te gaan voetballen, wat onder meer in enkele uitstekende kansen en na een gemiste strafschop van Ballegeer kon Glenn Verstraete uiteindelijk de verdiende aansluitingstreffer binnenduwen. Net voor de rust lag concentratieverlies in de wit-zwarte verdediging aan de basis van een derde tegengoal.

De tweede helft had heel wat minder om het lijf, waardoor de 1-3-ruststand meteen ook de eindstand werd.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-9x9n0yi’]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdgegevens’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” margin=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’ av_uid=’av-91dxq4a’]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=”]Van Cauwenberge, Carels, Pieters, Timmerman (76′ Dumont), Devos, Bourgois, Ballegeer, Verlinde (85′ Bakelandt), Beel (69′ Vanbrabandt), Terbeche en Verstraete[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KVC Westerlo[/av_cell][av_cell col_style=”]Verbist, Ofori Appiah, Molderez, Van Roosbroeck, Janssens, Bonjean (78′ Janssens), Vangeel, Van Genechten, Henderix (79′ El Madani), Mateso-Liongola (69′ Vaesen) en Petrov (83′ Vandenbossche)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]Carels, Vangeel (W)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]/[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=”]Rabhi[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[/av_one_full]