Wedstrijdverslag

De beloften ontvingen gisterenavond KVC Westerlo in eigen huis. Vancauwenberge, Ballegeer en Devos waren de jongens van de A-kern aan de aftrap stonden.

Het team van Stijn Meert liet zich in het begin van de wedstrijd verrassen. Na 20 minuten waren ze reeds op achtervolgen aangewezen en stonden ze 0-2 in het krijt. Die dubbele achterstand bleek wel het signaal om beter te gaan voetballen, wat onder meer in enkele uitstekende kansen en na een gemiste strafschop van Ballegeer kon Glenn Verstraete uiteindelijk de verdiende aansluitingstreffer binnenduwen. Net voor de rust lag concentratieverlies in de wit-zwarte verdediging aan de basis van een derde tegengoal.

De tweede helft had heel wat minder om het lijf, waardoor de 1-3-ruststand meteen ook de eindstand werd.

Wedstrijdgegevens

KSV RoeselareVan Cauwenberge, Carels, Pieters, Timmerman (76′ Dumont), Devos, Bourgois, Ballegeer, Verlinde (85′ Bakelandt), Beel (69′ Vanbrabandt), Terbeche en Verstraete
KVC WesterloVerbist, Ofori Appiah, Molderez, Van Roosbroeck, Janssens, Bonjean (78′ Janssens), Vangeel, Van Genechten, Henderix (79′ El Madani), Mateso-Liongola (69′ Vaesen) en Petrov (83′ Vandenbossche)
Gele kaartenCarels, Vangeel (W)
Rode kaarten/
ScheidsrechterRabhi