[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2018/09/slider_foodfoot_steak-2.jpg’ attachment=’15877′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jm1t2fke’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jlwb87d0′ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-1yss2j’]
[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jm1qwg80′ admin_preview_bg=”]
Op vrijdag 28 september 2018 speelt KSV Roeselare om 20u30 op Schiervelde tegen AFC Tubize. Voorafgaand aan deze wedstrijd organiseren we vanaf 18u30 een Food&Foot. Het concept is heel simpel, maar vooral, heel lekker. Je zakt met een lege maag af naar Schiervelde, je slaat hier de nodige energie op en daarna supporter je uit volle borst voor stamnummer 134.

Voor de wedstrijd tegen AFC Tubize is het menu gevuld met steak à volanté en frietjes, groeten en aangepaste sauzen. Abonnees en mensen met een ticket kunnen inschrijven voor slechts 15 EUR. Heb je nog geen ticket voor de wedstrijd? Voor 20 EUR kan je aanschuiven aan de Food&Foot en krijg je een ticket voor de wedstrijd er bovenop. Inschrijven vooraf is verplicht via onderstaande knop. De betaling gebeurt ter plaatse. Eten kan vanaf 18u30, de deuren gaan open vanaf 17u30 voor de mensen die willen aperitieven of gewoon willen komen after-worken!
[/av_textblock]
[/av_one_full]

[av_button label=’Schijf hier in’ link=’manually,https://www.flexmail.eu/f-d5bce90f498e20ed’ link_target=” size=’medium’ position=’left’ label_display=” icon_select=’yes’ icon=’ue82d’ font=’entypo-fontello’ color=’custom’ custom_bg=’#48bc9b’ custom_font=’#ffffff’ av_uid=’av-jm1re2nb’ admin_preview_bg=”]