[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” av_uid=’av-cshhm3w’]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdverslag’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” margin=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jmmb6agf’ admin_preview_bg=”]
Van der Weg kreeg de voorkeur op Borry, terwijl met Dufour, Lépicier en Gravenberch nog een aantal geblesseerden in de tribune zaten. De Smet, Camargo en zelfs Damman vonden een plaatsje op de bank. Om echt munt te slaan uit de zege op Leuven moest KSVR een tweede thuiszege zien te boeken.

Tubize kroop onmiddellijk massaal achteruit en KSVR wist dus meteen dat het voor een aartsmoeilijke opgave stond. Toch kwam er al vrij vlug een mooie kans op een kort genomen hoekschop: Yagan kanjerde op Defourny, Aoulad mikte de rebound nogal onbesuisd over. Ook de bezoekers lieten zich niet onbetuigd en kregen rond het kwartier drie hoekschoppen op rij.

Op vrijschop van Rajsel kopte Kompany rakelings naast het doel van Defourny. Even later werd een goal van  Aoulad terecht afgekeurd wegens buitenspel. Nog even later kende dezelfde Aoulad pech toen een bezoekend verdediger zijn poging van de lijn haalde. Aan de overkant moest Biebauw een verrassend schot van Weymans onschadelijk maken.

Op het half uur klom Tubize op voorsprong, toen Henrique na een slechte interceptie alleen op Biebauw af mocht en de kans niet liet liggen. Achtervolgen dus en een glijdende Aoulad kon net niet bij een voorzet van Yagan. Verder gaf de bezoekende afweergordel geen krimp. Met 0-1 naar de kleedkamers dus.

Onmiddellijk na de rust klom KSVR op gelijke hoogte toen Mohammed Aoulad een vrijschop van Yagan binnenkopte. Ei zo na stond wit-zwart even later weer op achterstand, maar Henrique mikte nu net naast het doel van Biebauw.

Het spel ging nu goed op en neer, en het was eventjes wachten op echte doelkansen. Na balverlies van Samyn haalde Schmisser Schuster neer, wat de Roeselaarse verdediger een tweede gele kaart kostte. KSVR moest het slotkwartier dus met zijn tienen afwerken. Zo mocht Carlo Damman onverhoopt vroeg zijn rentree vieren om de verdediging te helpen ondersteunen.

Plots schonk Godwin KSVR toch nog bijna een tweede goal, maar Defourny redde de pegel knap. Nauwelijks een minuutje later volgde die treffer dan toch, toen Nicolas Rajsel enig mooi een voorzet van Borry tegen de touwen kopte. Zo pakte een enthousiast KSVR in extrremis toch nog de tweede thuiszege en een prima zes op zes!
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-bnlwi6k’]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av_uid=’av-b7lcbyk’]

(klik op onderstaande foto om het volledige fotoalbum te bekijken)

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-aocx7f0′ admin_preview_bg=”]


[/av_textblock]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdgegevens’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” margin=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’ av_uid=’av-9xhqj70′]
[av_row row_style=” av_uid=’av-8u6h13g’][av_cell col_style=” av_uid=’av-30b3gs’]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-88kdmlo’]29′ Henrique (0-1), 50′ Aoulad (1-1), 87′ Rajsel (2-1)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-7o3lpho’][av_cell col_style=” av_uid=’av-7c741f0′]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-6p1clv0′]Biebauw, Kompany, Schmisser, van der Weg (46′ De Smet), Godwin, Zolotic, Van Acker, Yagan (67′ Borry), Rajsel en Aoulad (83′ Damman)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-6as2t8s’][av_cell col_style=” av_uid=’av-5u1bkek’]AFC Tubize[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-5gmalbg’]Defourny, Henrique, Vidémont (89′ Traore), Namene, Ba, Schuster, Naah, Nirisarike, Goudiaby, Touré en Weymans (66′ Rosenthal)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-4x2x38s’][av_cell col_style=” av_uid=’av-fo4k7g’]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-dru54c’]Naah (T), Schmisser, Weymans (T)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-3akd6ng’][av_cell col_style=” av_uid=’av-2usqii4′]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-2pgb7sc’]78′ Schmisser (2 X geel)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-7vgtn0′][av_cell col_style=” av_uid=’av-1nwzo24′]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-1bj6aa4′]Vergoote[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’KSVRTV’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” margin=”][/av_heading]

[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=Y3Y0xnaGNf8′ mobile_image=” attachment=” attachment_size=” format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ conditional_play=” av_uid=’av-jmn5yayk’]

[av_video src=’https://youtu.be/M3ZhkxqJeOw’ mobile_image=” attachment=” attachment_size=” format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ conditional_play=” av_uid=’av-1gi7bvw’]

[av_video src=’https://youtu.be/Q9DYlG0zYU0′ mobile_image=” attachment=” attachment_size=” format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ conditional_play=” av_uid=’av-1d53rfw’]

[av_video src=’https://youtu.be/zMMTnTr5tAY’ mobile_image=” attachment=” attachment_size=” format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ conditional_play=” av_uid=’av-lcedv0′]

[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=hII2j1RIwOI’ mobile_image=” attachment=” attachment_size=” format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ conditional_play=” av_uid=’av-jmn5xpvh’]

[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=Lstp8qE3cco’ mobile_image=” attachment=” attachment_size=” format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ conditional_play=” av_uid=’av-jmn5y0ul’]

[/av_one_full]