[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” av_uid=’av-1b7zbzc’]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdverslag’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” margin=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jmf3q3l4′ admin_preview_bg=”]
Kopzorgen voor de Roeselaarse staf, die in aanloop naar de altijd lastige verplaatsing naar Den Dreef zowel Kocabas, De Smet (allebei in de lappenmand) als Semedo (geschorst) zag uitvallen. Aoulad versierde zo zijn eerste basisplaats. Achterin verdween Borry verrassend uit de ploeg, waardoor wit-zwart bij OHL dit seizoen voor het eerst zonder echte flankverdedigers zou aantreden.

Ook Leuven-coach Pearson haalde de borstel door zijn elftal en dat resulteerde bij de thuisploeg in een nerveuze start waarin de verrassende nummer laatst al na twee minuten goed weg kwam toen Godwin van in de zestien net niet kon aanleggen. KSVR zette hoog druk en dat bracht onder meer OHL-verdediger Schuermans meermaals in de problemen. Na een resem hoekschoppen leek een vroege Roeselaarse goal in de lucht te hangen toen Godwin na twaalf minuten plots oog in oog met Thamsatchanan kwam te staan. Die dwong de KSVR-spits tot een schuiver en de Leuven-goalie kon het te slappe schot van de bij de bezoekers tot dan toe nochtans gevaarlijkste man op het veld in hoekschop pareren. Een goede start dus van wit-zwart, dat in het openingskwartier na een hoekschop van Gorius eigenlijk maar één keer echt in de problemen kwam. Van Landschoot mocht zijn linker zoeken, Biebauw zag zijn krul van ver komen maar redde desondanks niet zonder moeite.

Het Leuvense vuur doofde al snel weer uit en na een voorzet van Aoulad bracht Thibaut Van Acker, die kon profiteren van een redding van Thamsatchanan op een poging van Samyn, na 24′ de niet onverdiende 0-1 op het bord. Kaputska mocht het aan de overkant nog twee keer proberen na een bal in de rug van Samyn, maar die zag eerst Kompany zijn lage voorzet in hoekschop glijden en liet daarna tot het ongenoegen van het thuispubliek zelf de bal te ver van de voet springen. Weg kans en 0-1 halfweg.

Wit-zwart moest de verdiende voorsprong nu zien vast te houden. Het thuispubliek begon te morren en richtte zijn pijlen dan maar op ref Debeuckelaere die kort voor het uur de gebeten hond werd toen Schuermans Rajsel neerzeeg en de man in het zwart naar de stip wees. Mohammed Aoulad wist met dit kunstje wel raad en die mocht vanop elf meter nog voor het uur verdubbelen.

Met nog meer dan een halfuur te spelen greep Pearson in en met Dequevy voor een bleke Kehli kwam er plots meer schwung in het spel van de thuisploeg. Net als in de eerste helft bleef het de Leuvenaars ook na de rust ontberen aan een tactisch plan. Zo moest Biebauw zich wel nog reppen op een nieuwe pegel van Van Landschoot en toonde hij zich daarna ook de sterkste op een één-tegen-één met Dequevy. Onverwoede pogingen die diep in een tweede helft waarin wit-zwart al bij al makkelijk stand hield niet veel zoden meer aan de dijk brachten.

Een knappe tweede zege dus voor wit-zwart, dat zo in de stand afstand neemt van de thuisploeg en dat zich volgende vrijdag tegen Tubize al mag opmaken voor de vierde thuiswedstrijd van dit seizoen.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-bo5ddjc’]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-bd2ndpk’ admin_preview_bg=”]

(klik op de eerste foto voor een grotere weergave)

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-3xcnew’ admin_preview_bg=”]


[/av_textblock]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdgegevens’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” margin=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’ av_uid=’av-9qtdu5k’]
[av_row row_style=” av_uid=’av-90isrgo’][av_cell col_style=” av_uid=’av-8h7n1jc’]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-7ys9vbc’]24′ Van Acker (0-1), 55′ Aoulad (0-2, str.)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-r6btmw’][av_cell col_style=” av_uid=’av-7195iaw’]OH Leuven[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-6o1qvrc’]Thamsatchanan, Daeseleire, Schurmans (81′ Hendriks), Moore, Tshimanga, Kerrouche, Gorius (56′ Maertens), Kaputska, Kehli (61′ Dequevy), Van Landschoot en Kostovski[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-62j5xqg’][av_cell col_style=” av_uid=’av-5sfg8a0′]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-jjqpfs’]Biebauw, Gravenberch (28′ Borry), Schmisser, Kompany, Zolotic, Van Acker, Godwin, Rajsel, Yagan, Samyn (90′ Devos) en Aoulad (74′ van der Weg)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-4zbcqy0′][av_cell col_style=” av_uid=’av-47uk1go’]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-3wxb8eg’]Kerrouche (L), Schuermans (L), Yagan[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-1bkvmw’][av_cell col_style=” av_uid=’av-32348o8′]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-2koudfs’][/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-24xva20′][av_cell col_style=” av_uid=’av-1fqxo94′]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-1azvu5k’]Debeuckelaere[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’KSVRTV’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” margin=”][/av_heading]

[av_video src=’https://youtu.be/2mSIKYfPaDo’ mobile_image=” attachment=” attachment_size=” format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ conditional_play=” av_uid=’av-rzfx48′]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jmf3q3l4′ admin_preview_bg=”]
Korte vertaling van de woorden van KSVR-trainer Jordi Condom: “Na de mindere match op Union moesten we vandaag oplossingen vinden en dat is goed gelukt. Door nogal wat afwezigheden moesten we bovendien het systeem wijzigen, en in de eerste helft speelden we prima aan de bal en creëerden we kansen. We beschikten eigenlijk maar over 13 echte A-kernspelers, en daarnaast jongens uit het beloftenelftal. Na de rust ging het iets moeilijker om Leuven drukte en wij eerder met lange ballen moesten werken, wat regelmatig balverlies veroorzaakte. In de moeilijke momenten, wat heel normaal is op verplaatsing en in een competitie waar alles van details afhangt, hield onze keeper Wouter Biebauw ons echter overeind. We waren op de tegenaanval uitgewezen, waar onder andere de strafschop uit voortkwam.”

“Maar zoals zo vaak werd het dus op details beslist, wat niet goed is voor het hart van de trainers, maar dit keer trokken wij aan het langste eindje. Ik ben in elk geval heel trots op de ingesteldheid van al mijn spelers!”
[/av_textblock]

[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=D7sSst3_RuY’ mobile_image=” attachment=” attachment_size=” format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ conditional_play=” av_uid=’av-jmeyxyxm’]

[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=cNkdfP_kCGA’ mobile_image=” attachment=” attachment_size=” format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ conditional_play=” av_uid=’av-jmeyyalt’]

[/av_one_full][av_textblock size=” font_color=” color=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-twkcg8′]
Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen
[/av_textblock]