KSV Roeselare is er afgelopen weekend niet in geslaagd de eerste seizoenszege binnen te halen. Na een vroege 0-2-achterstand kwam wit-zwart nog langszij, maar het winnende doelpunt viel uiteindelijk niet, tegen een stug verdedigend Lommel SK. Eindstand 2-2, klik hier voor het wedstrijdverslag. Na de partij staken we ons licht op bij Danzell Gravenberch en de debuterende Nicolas Rajsel. Onderaan vind je het videoverslag van de persconferentie van trainers Tom Van Imschoot (Lommel SK) en Jordi Condom (KSV Roeselare).

[av_button label=’Samenvatting Proximus TV’ link=’manually,https://www.proximus11.be/nl/proximus-league/voetbal-video/19227/roeselare-lommel-sk’ link_target=’_blank’ size=’medium’ position=’center’ icon_select=’yes’ icon_hover=’aviaTBicon_hover’ icon=’ue897′ font=’entypo-fontello’ color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ av_uid=’av-330r5cq’]

[av_progress bar_styling=’av-flat-bar’ bar_animation=’av-animated-bar’ av_uid=’av-2g6hdru’]
[av_progress_bar title=’Reacties na KSV Roeselare – Lommel SK (2-2)’ progress=’100′ color=’silver’ icon_select=’yes’ icon=’ue83c’ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-23k7n7e’]

[/av_progress]

Danzell Gravenberch: “De motivatie om deze wedstrijd te winnen was ontzettend groot. We snakken echt naar onze eerste seizoenszege. Ik geloofde ook écht dat we deze wedstrijd zouden winnen. Met alle respect voor Lommel, maar deze ploeg konden we aan.”

“We begonnen aan de wedstrijd met een tactisch plan, maar na amper enkele minuten kon dat al in de vuilbak na de vroege goal van de bezoekers. Daarop namen wij de wedstrijd in handen, maar liepen nog op een dodelijke tegenaanval, 0-2. Op dat moment wisten we dat het erg moeilijk zou worden, maar na de strafschop en rode kaart én de gelijkmaker van Godwin na de pauze, geloofde ik echt dat we deze partij nog zouden winnen. Helaas liep er steeds wat verkeerd en viel de winning goal niet, ondanks de vele kansen die we nog konden creëren.”

“We staan nu onder druk, want 3 op 12 is echt wel te weinig. Maar panikeren heeft geen zin. We zullen er alles aan doen om tegen Beerschot-Wilrijk volgende week de drie punten thuis te houden.”

Nicolas Rajsel: “Ik ben blij dat ik aan de rust mijn debuut mocht maken in het shirt van KSV Roeselare. Ik had anderhalf jaar niet meer voor een eerste ploeg gevoetbald en zal de komende dagen dus ongetwijfeld nog wat moeten wennen aan het ritme. Ik ben ook blij dat ik een voetje had in de gelijkmaker, maar voelde eigenlijk zelfs al bij de 0-2 dat we deze wedstrijd nog konden kantelen. Met een mannetje meer kregen we plots veel mogelijkheden en ruimte. We kwamen wel nog langszij, maar lukten het winnende doelpunt niet meer. Misschien hebben we iets te veel geprobeerd om het te forceren? We hebben de kansen te weinig afgemaakt.”

“Ja, deze puntendeling is te weinig. Dit is een wedstrijd die we moeten kunnen winnen. Een dubbel gevoel dus. Ik ben blij met mijn debuut, maar had deze wedstrijd graag winnend afgesloten.”

“Hoe ik bij Roeselare terecht ben gekomen? Na drie succesvolle seizoenen bij Union Saint-Gilloise versierde ik in 2017 een transfer naar KV Oostende. Door een zware knieblessure kwam ik er echter niet aan spelen toe. Begin vorige week liet trainer Verheyen weten niet meer op mij te rekenen en ik best een andere ploeg zocht. Veel mogelijkheden waren er niet voor mij en dus ging ik in op het voorstel van KSV Roeselare. Een logische keuze, aangezien ik in Lichtervelde woon. Ik hoop dat de logische keuze ook een goede keuze is.”

[av_progress bar_styling=’av-flat-bar’ bar_animation=’av-animated-bar’ av_uid=’av-1p9v9p6′]
[av_progress_bar title=’Persconferentie na KSV Roeselare – Lommel SK’ progress=’100′ color=’silver’ icon_select=’yes’ icon=’ue897′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-17wyp5m’]

[/av_progress]

[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=qZeZYLXznXk’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ av_uid=’av-sidf5m’]