KSV Roeselare – Lommel SK

Zaterdag 01 september 2018 | 20u30
MD04 | Proximus League
Schiervelde | Roeselare

Vanavond speelt KSVR om 20u30 zijn tweede thuiswedstrijd van het seizoen tegen Lommel SK. De Limburgers degradeerden in 2107 als eersten uit de nieuwe Proximus League, maar ze konden hun verblijf in de hoogste amateurklasse tot één seizoen beperken en promoveerden eind vorig seizoen opnieuw naar het profvoetbal. Meer zelfs, na drie wedstrijden in het nieuwe seizoen voert Lommel de rangschikking aan met een heel mooie 7 op 9, na onder andere een zege op YR KV Mechelen, die Malinoistrainer van Wijk het hoofd kostte.

De groen-witte ploeg van trainer Tom Van Imschoot doet het vooral met Belgen. Bekendste speler in de Lommelse rangen in Alessandro Cerigioni, de spits die vorig seizoen nog bij KSVR actief was. Lommel verloor dit seizoen nog niet, en zal dit ook op Schiervelde zo willen houden. KSVR van zijn kant prijkt met 2 op 9 aan de onderkant van de tabel en moet dus op zoek naar een eerste zege. Nieuwe spits Willy Semedo is normaal speelgerechtigd, Nicolas Rajsel met een beetje meeval ook. Het valt af te wachten of trainer Condom hen onmiddellijk laat debuteren. Ook tweede doelman Gilles Lentz is inzetbaar.

En nu op naar de eerste overwinning!

SCHEIDSRECHTERS

Scheidsrechter is de 23-jarige Nederlander Stan Teuben, die nog nooit eerder een wedstrijd van KSV Roeselare floot. Hij wordt bijgestaan door zijn landgenoten Martijn Beijer en Thomas Krijt. Wesli De Cremer is vierde official.

 • Stan Teuben

  Referee

 • Martijn Beijer

  Assistant Referee

 • Thomas Krijt

  Assistant Referee

 • Wesli De Cremer

  4th Official

Nieuwkomers Semedo, Rajsel en Lentz zitten meteen in de selectie. Aoulad is nog niet speelgerechtigd. Ook Van Acker is er terug bij na een weekje rust na last aan de enkel. Damman, Van Kessel en Lépicier zijn out.

Selectie

Biebauw, Kocabas, Borry, Schmisser, Van Acker, Yagan, Semedo, De Smet, Godwin, Zolotic, van der Weg, Gravenberch, Samyn, Rajsel, Kargbo, Kompany, Dufour, Lentz, Camargo, Laverge

Geblesseerd

Damman
Van Kessel
Lépicier

Geschorst

Niemand