[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2018/09/MD06_RUnionStGilloiseKSVRoeselare.jpg’ attachment=’15861′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-qwokgz’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’20’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jkcwys57′ admin_preview_bg=”]

[av_two_third first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-oj8v5v’]
[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jkcxynxs’ admin_preview_bg=”]
[poll id=”7″]
[/av_textblock]

[av_hr class=’default’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jm1pjc12′ admin_preview_bg=”]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jkcxynxs’ admin_preview_bg=”]
Na de meer dan verdiende en deugddoende overwinning van afgelopen zondag tegen KFCO Beerschot Wilrijk op Schiervelde, heeft het team van Condom Auli twee uitwedstrijden voor de boeg. Starten doen we komend weekend met een verplaatsing naar het vernieuwde Dudenpark.

De Brusselaars startten het seizoen met de nodige ambities. Onder het bewind van de nieuwe eigenaar Tony Bloom, de Engelse miljardair die Brighton naar de Premier League loodse, werd een waslijst aan nieuwe spelers binnengehaald. Eén daarvan is Niakaté. Met vijf goals in evenveel wedstrijden is hij hoofdaandeelhouder qua aantal goals bij de geel-blauwen. De van US Boulogne overgekomen Malinees is dus alvast één van de spelers die morgen in de gaten gehouden zal moeten worden. Wellicht hadden Union wel op wat meer gehoopt dan vier punten na vijf wedstrijden. Met één overwinning op Westerlo en een gelijkspel tegen KV Mechelen is de oogst voorlopig karig.

Zondagavond haalde heel Schiervelde dan weer opgelucht adem. De overwinning tegen de Wilrijkenaars zorgt er voor dat er een extra portie vertrouwen mee de bus op mag. Met een dubbele verplaatsing voor de boeg (volgende week naar OH Leuven) wil Esvee zijn plaatsje in de top vier vasthouden.
[/av_textblock]

[av_progress bar_styling=’av-flat-bar’ bar_animation=’av-animated-bar’ bar_styling_secondary=” show_percentage=” bar_height=’10’ av_uid=’av-jkcx2jq2′ admin_preview_bg=”]
[av_progress_bar title=’HEADTOHEAD’ progress=’100′ color=’teal’ icon_select=’yes’ icon=’ue8c6′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-28ha0cj’]
[/av_progress]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=’head-to-head’ responsive_styling=’avia_responsive_table’ av_uid=’av-fq1a9ur’]
[av_row row_style=’avia-heading-row’ av_uid=’av-htppv1w’][av_cell col_style=’avia-center-col’ av_uid=’av-hcn439w’]R. Union SG[/av_cell][av_cell col_style=’avia-center-col’ av_uid=’av-gs2l51w’]-[/av_cell][av_cell col_style=’avia-center-col’ av_uid=’av-g7n6ims’]KSV Roeselare[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-funxj2s’][av_cell col_style=’avia-center-col’ av_uid=’av-1jtc5qs’]7de met 4 punten[/av_cell][av_cell col_style=’avia-center-col’ av_uid=’av-f3fpgpg’]1ste periode[/av_cell][av_cell col_style=’avia-center-col’ av_uid=’av-eiyc3zo’]3de met 6 punten[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-e7d9yqc’][av_cell col_style=’avia-center-col’ av_uid=’av-dm5vyvo’]6[/av_cell][av_cell col_style=’avia-center-col’ av_uid=’av-d883u8k’]Doelpunten gemaakt[/av_cell][av_cell col_style=’avia-center-col’ av_uid=’av-cp7q2d0′]7[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-c9odbis’][av_cell col_style=’avia-center-col’ av_uid=’av-btfanck’]7[/av_cell][av_cell col_style=’avia-center-col’ av_uid=’av-bbo7ylw’]Doelpunten tegen[/av_cell][av_cell col_style=’avia-center-col’ av_uid=’av-ayf7gqc’]7[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-abddhro’][av_cell col_style=’avia-center-col’ av_uid=’av-9tdq5x0′]0[/av_cell][av_cell col_style=’avia-center-col’ av_uid=’av-9dqk8t0′]Clean Sheets[/av_cell][av_cell col_style=’avia-center-col’ av_uid=’av-8uf1nx0′]1[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-8jmqr6c’][av_cell col_style=’avia-center-col’ av_uid=’av-snwtx0′]Niakaté (5)[/av_cell][av_cell col_style=’avia-center-col’ av_uid=’av-7k7e48k’]Meest aantal doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=’avia-center-col’ av_uid=’av-73retg4′]Godwin (2)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-6hwmhis’][av_cell col_style=’avia-center-col’ av_uid=’av-6e5488k’]Gérard, Bouekou (2)[/av_cell][av_cell col_style=’avia-center-col’ av_uid=’av-5xepud0′]Meest aantal assists[/av_cell][av_cell col_style=’avia-center-col’ av_uid=’av-5g4fkvo’]De Smet, Camargo, Samyn (1)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-gua1jo’][av_cell col_style=’avia-center-col’ av_uid=’av-47l9o9g’]Kristiansen, Perdichizzi, Vega (450’/450′)[/av_cell][av_cell col_style=’avia-center-col’ av_uid=’av-43c99sk’]Meest aantal minuten[/av_cell][av_cell col_style=’avia-center-col’ av_uid=’av-3ik1tv8′]Biebauw, Camargo, Zolotic (450’/450′)[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_progress bar_styling=’av-flat-bar’ bar_animation=’av-animated-bar’ bar_styling_secondary=” show_percentage=” bar_height=’10’ av_uid=’av-jkcx2jq2′ admin_preview_bg=”]
[av_progress_bar title=’SCHEIDSRECHTERS’ progress=’100′ color=’teal’ icon_select=’yes’ icon=’ue80b’ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-1k60nxf’]
[/av_progress]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jkcxfzuz’ admin_preview_bg=”]
Scheidsrechter voor de wedstrijd in het Dudenpark is dhr. Wesli De Cremer. Vorig seizoen floot de 26-jarige scheidsrechter drie duels van KSV Roeselare. Allemaal met KVC Westerlo als tegenstander.
[/av_textblock]

[av_iconlist position=’left’ iconlist_styling=’av-iconlist-small’ custom_title_size=” custom_content_size=” font_color=” custom_title=” custom_content=” color=” custom_bg=” custom_font=” custom_border=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jkcx8hgh’ admin_preview_bg=”]
[av_iconlist_item title=’Wesli De Cremer’ link=” linktarget=” linkelement=” icon=’ue80a’ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-2ucwdis’]
Referee
[/av_iconlist_item]
[av_iconlist_item title=’Romain Devillers’ link=” linktarget=” linkelement=” icon=’ue80c’ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-2n2gi2c’]
Assistant Referee
[/av_iconlist_item]
[av_iconlist_item title=’Kristof Borms’ link=” linktarget=” linkelement=” icon=’ue80c’ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-29bxv04′]
Assistant Referee
[/av_iconlist_item]
[av_iconlist_item title=’Jasper Vergoote’ link=” linktarget=” linkelement=” icon=’ue862′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-1mfenbo’]
4th Official
[/av_iconlist_item]
[/av_iconlist]

[av_progress bar_styling=’av-flat-bar’ bar_animation=’av-animated-bar’ bar_styling_secondary=” show_percentage=” bar_height=’10’ av_uid=’av-jkcx2jq2′ admin_preview_bg=”]
[av_progress_bar title=’TICKETS’ progress=’100′ color=’teal’ icon_select=’yes’ icon=’ue8cb’ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-1d8hwar’]
[/av_progress]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jkcxpx8f’ admin_preview_bg=”]
De loketten aan het bezoekersvak zijn gesloten aangezien er een combi-regeling van kracht is. De voorverkoop (bus+ticket) loopt tot vandaag om 17u00.
[/av_textblock]

[av_progress bar_styling=’av-flat-bar’ bar_animation=’av-animated-bar’ bar_styling_secondary=” show_percentage=” bar_height=’10’ av_uid=’av-jkcx2jq2′ admin_preview_bg=”]
[av_progress_bar title=’LOCATIE’ progress=’100′ color=’teal’ icon_select=’yes’ icon=’ue843′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-nw58w3′]
[/av_progress]

[av_iconlist position=’left’ iconlist_styling=’av-iconlist-small’ custom_title_size=” custom_content_size=” font_color=” custom_title=” custom_content=” color=” custom_bg=” custom_font=” custom_border=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jkcx8hgh’ admin_preview_bg=”]
[av_iconlist_item title=’Stade Joseph Mariën’ link=” linktarget=” linkelement=” icon=’ue842′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-16fi1v8′]

[/av_iconlist_item]
[av_iconlist_item title=’01u10 – 01u30′ link=” linktarget=” linkelement=” icon=’ue862′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-ubv6j8′]
Geschatte reistijd vanaf Schiervelde met de auto
[/av_iconlist_item]
[/av_iconlist]
[/av_two_third]

[av_one_third min_height=” vertical_alignment=’av-align-top’ space=” margin=’0px’ margin_sync=’true’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’20px’ padding_sync=’true’ border=” border_color=” radius=’0px’ radius_sync=’true’ background=’bg_color’ background_color=’#f7f7f7′ background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” attachment=” attachment_size=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=’pop-up’ mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-jkcvsvm3′]

[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2018/08/ksvroeselare.png’ attachment=’14628′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jkcweh9t’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’custom’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’100%’ custom_border_color=’#c9c9c9′ custom_margin_top=’0px’ custom_margin_bottom=’10px’ icon_select=’no’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jkcwg4hd’ admin_preview_bg=”]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jkcxi9bk’ admin_preview_bg=”]
Info
[/av_textblock]

[av_icon_box position=’left’ icon_style=” boxed=” icon=’ue80b’ font=’entypo-fontello’ title=’Selectie’ link=” linktarget=” linkelement=” font_color=’custom’ custom_title=’#37bc9b’ custom_content=” color=’custom’ custom_bg=” custom_font=’#37bc9b’ custom_border=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jkcvvoce’ admin_preview_bg=”]
Biebauw, Ballegeer, Kocabas, Borry, Schmisser, Van Acker, Yagan, Semedo, De Smet, Godwin, Zolotic, van der Weg, Devos, Gravenberch, Lépicier, Samyn, Aoulad, Rajsel, Kompany, Dufour, Lentz, Camargo, Laverge
[/av_icon_box]

[av_icon_box position=’left’ icon_style=” boxed=” icon=’ue8df’ font=’entypo-fontello’ title=’Geblesseerd’ link=” linktarget=” linkelement=” font_color=’custom’ custom_title=’#37bc9b’ custom_content=” color=’custom’ custom_bg=” custom_font=’#37bc9b’ custom_border=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jkcvvoce’ admin_preview_bg=”]
Damman (enkel)
Van Kessel (knie)
Van Cauwenberge
[/av_icon_box]

[av_icon_box position=’left’ icon_style=” boxed=” icon=’ue815′ font=’entypo-fontello’ title=’Geschorst’ link=” linktarget=” linkelement=” font_color=’custom’ custom_title=’#37bc9b’ custom_content=” color=’custom’ custom_bg=” custom_font=’#37bc9b’ custom_border=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jkcvvoce’ admin_preview_bg=”]
Niemand
[/av_icon_box]

[av_hr class=’custom’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’100%’ custom_border_color=’#c9c9c9′ custom_margin_top=’0px’ custom_margin_bottom=’10px’ icon_select=’no’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jkcwg4hd’ admin_preview_bg=”]

[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2017/11/logo_proximusleague_small.jpg’ attachment=’10847′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jkcyfow8′ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jkcyq4ex’ admin_preview_bg=”]

[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2016/06/partner_euroshop-1.png’ attachment=’173′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jkcyfow8′ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2016/06/partner_alheembouw-1.png’ attachment=’168′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jkcyfow8′ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2016/06/oltegoare_roeselare_klein-300×45.gif’ attachment=’163′ attachment_size=’medium’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jkcyfow8′ admin_preview_bg=”][/av_image]

[/av_one_third]