[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” av_uid=’av-9k6tgad’]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdverslag’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” margin=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jmrsyxd1′ admin_preview_bg=”]
De bezoekers namen de beste start en klommen na een goal van Mertens op hoekschop na tien minuten op 0-1. Ook daarna bleef de nummer drie in de stand baas en moest wit-zwart zich grotendeels beperken tot het vermijden van een snelle tweede tegengoal, al mocht OHL-goalie Ravet niet mopperen dan noch Kargbo, noch Terbeche erin slaagde om de stand nog voor de rust opnieuw in evenwicht te brengen. Het verging de thuisploeg beter na de kampwissel, maar net als voor de koffie was het opnieuw OHL dat scoorde. In een slot waarin Ballegeer met een tweede gele kaart vroegtijdig van het veld moest, kregen helaas ook Verstraete, Kargbo en Beel de op dat moment verdiende 1-2 niet meer tegen de touwen.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-8hwgtp1′]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdgegevens’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” margin=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’ av_uid=’av-7k4tyqd’]
[av_row row_style=” av_uid=’av-74mq89h’][av_cell col_style=” av_uid=’av-6nxvkk5′]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-6altrhx’]Lentz, Devos, Pieters, Timmerman, Terbeche, Ballegeer, Bourgois (88′ Bakelandt), Verlinde (84′ Dumont), Verstraete, Carels en Kargbo (77′ Beel)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-5vnsc45′][av_cell col_style=” av_uid=’av-59n1o51′]OH Leuven[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-51qr6s5′]Ravet, Gaye, Raemaekers, Libert, Laes, Lemti (60′ Kyere), Sowah (44′ Irakoze), Gilis (72′ Maene), Mertens, Sula (80′ Jochmans) en Bambi[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-4iw5bh1′][av_cell col_style=” av_uid=’av-3y0jped’]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-3kheu8l’]Ballegeer, Verlinde, Terbeche, Maene (L)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-33lru8l’][av_cell col_style=” av_uid=’av-2odqbw5′]Rode kaart[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-1xvtmgl’]83′ Ballegeer (2x geel)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-1hia791′][av_cell col_style=” av_uid=’av-1b004ph’]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-i8l6k5′]Bulckaert[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[/av_one_full]