Wedstrijdverslag

De thuisploeg bracht met onder meer Vanbelle, Claes, Gaethofs en De Wilde een viertal ‘anciens’ aan de aftrap en dat resulteerde bij de nummer drie al vroeg in een 1-0-achterstand. Een schot van Simon Verlinde bracht de jongens van Stijn Meert, die er zonder veel problemen in slaagden om het evenwicht te herstellen, verdiend langszij. KSVR drong daarna fel aan, maar tegen de gang van het spel in viel de beslissing een kwartier voor tijd aan de overkant.

Wedstrijdgegevens

Lommel SKCreemers, Janssens, De Wilde, Houben, Vanbelle, Vos, Koolen, Claes (46′ Joosten), Aabbou, Gaethofs en Van De Ven
KSV RoeselareLaverge, Devos, Pieters, Timmerman, Terbeche, Bourgois, Dumont (46′ Beel), Verlinde, Holvoet (63′ Cleophas), Carels (46′ Cottignie) en Verstraete
Gele kaarten/
Rode kaarten/
ScheidsrechterBylois