[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” av_uid=’av-9x72vp8′]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdverslag’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” margin=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-8umuggs’ admin_preview_bg=”]
De thuisploeg bracht met onder meer Vanbelle, Claes, Gaethofs en De Wilde een viertal ‘anciens’ aan de aftrap en dat resulteerde bij de nummer drie al vroeg in een 1-0-achterstand. Een schot van Simon Verlinde bracht de jongens van Stijn Meert, die er zonder veel problemen in slaagden om het evenwicht te herstellen, verdiend langszij. KSVR drong daarna fel aan, maar tegen de gang van het spel in viel de beslissing een kwartier voor tijd aan de overkant.
[/av_textblock]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdgegevens’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” margin=”][/av_heading]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-8pjeszg’]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’ av_uid=’av-7i5sye4′]
[av_row row_style=” av_uid=’av-794wpks’][av_cell col_style=” av_uid=’av-6v8qg9o’]Lommel SK[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-64f1d24′]Creemers, Janssens, De Wilde, Houben, Vanbelle, Vos, Koolen, Claes (46′ Joosten), Aabbou, Gaethofs en Van De Ven[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-5lu4uws’][av_cell col_style=” av_uid=’av-5ebycl8′]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-50cbrz0′]Laverge, Devos, Pieters, Timmerman, Terbeche, Bourgois, Dumont (46′ Beel), Verlinde, Holvoet (63′ Cleophas), Carels (46′ Cottignie) en Verstraete[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-fhp33w’][av_cell col_style=” av_uid=’av-414f23g’]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-3kd4it8′]/[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-2t2n0cc’][av_cell col_style=” av_uid=’av-2igckt8′]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-22hmukc’]/[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-5fne58′][av_cell col_style=” av_uid=’av-10vxkf0′]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-ndqzto’]Bylois[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[/av_one_full]