[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” av_uid=’av-4p1bqq’]

[av_heading heading=’Wedstrijdverslag’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-cctfk5u’ admin_preview_bg=”]
De wedstrijd werd voorafgegaan door één minuut stilte ter ere van de overleden voorzitter van OHL. Bij KSVR was Gino van Kessel er na een lange afwezigheid voor het eerst weer bij. Hij begon op de bank.

Het duurde lang voor de partij echt openbrak. Camargo mocht het in een gezapige studieronde een paar keer proberen van op hoekschop, maar na een aflegger van Semedo was het Aoulad die met een schot van buiten de zestien – na iets meer dan twintig minuten – voor de eerste dreiging zorgde. Zijn schot miste de nodige precisie om Van Langendonck te verontrusten. Wat later knalde Semedo, die na een handig overstapje van Aoulad plots alle tijd en ruimte kreeg, in twee keer onbesuisd over.

Voor Westerlo mikte Rommens de enige bal richting zestien na drieënveertig minuten torenhoog over. Meteen erna zorgde een steekbal van Rajsel op Samyn voor een zeldzame opflakkering in een voor het overige kansarme eerste helft. Van Langendonck dwong hem tot een bal in de korte hoek, wat wit-zwart helaas niet meer dan een hoekschop opleverde. 0-0 dus halfweg en dat was niet meer dan de logica zelve.

Het was hopen op betere tweede helft. Condom greep in en bracht met Van Acker voor Semedo een extra mannetje op het middenveld. Het spel speelde zich nu bijna voortdurend op de Westerlo-helft af. Na een uur moest Van Langendonck dan toch eens aan het werk toen Samyn vanop rechts met een lage voorzet plots De Smet alleen voor doel zette. Die kon vrij intrappen maar de Westel-doelman kon zijn bal van dichtbij nog net met één hand pareren.

De tijd begon te dringen en met nog twintig minuten op de klok mocht van Kessel de gelederen komen versterken. Het was hopen op een flits en die kwam er ei zo na negen minuten voor affluiten toen van Kessel na een actie op links de bal voor doel trok en een kopbal van Samyn op de bovenkant van de lat strandde. Een misser die zich zou wreken want op een zeldzame tegenstoot maakte Van Eenoo er 0-1 van.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-bo0dcr6′]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av_uid=’av-bc5q4nm’]

(klik op onderstaande foto om het volledige fotoalbum te bekijken)

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-aoa4hg2′ admin_preview_bg=”]

[/av_textblock]

[av_heading heading=’Wedstrijdgegevens’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’ av_uid=’av-9vkwu8i’]
[av_row row_style=” av_uid=’av-8zkg2k2′][av_cell col_style=” av_uid=’av-8leqvki’]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-84z05f6′]86′ Van Eenoo (0-1)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-7fpt3iq’][av_cell col_style=” av_uid=’av-79xyo8i’]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-6hmx582′]Biebauw, Damman (78′ Borry), Schmisser, Kompany, Camargo, Zolotic, Samyn, De Smet (71′ van Kessel), Rajsel, Semedo (56′ Van Acker) en Aoulad[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-n4ehyq’][av_cell col_style=” av_uid=’av-5wnoscy’]KVC Westerlo[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-5gmrr6a’]Van Langendonck, Ghandri, Biset, Corstjens, De Waele, Oto’o, Van Eenoo, Rommens, Abrahams (64′ De Schryver), Buyl (88′ Janssens) en Gboho (58′ Naessens)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-4x9naya’][av_cell col_style=” av_uid=’av-4ay0elu’]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-3z1n0uq’]Ghandri (W), Buyl (W)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-3a8xoeq’][av_cell col_style=” av_uid=’av-3080phu’]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-2mm9j9u’]/[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-24st442′][av_cell col_style=” av_uid=’av-1lyutki’]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-1b5d1ma’]Pirard[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_heading heading=’KSVRTV’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=aBWiWTk2BcI’ mobile_image=” attachment=” attachment_size=” format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ conditional_play=” av_uid=’av-jnyenjgu’]

[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=CoxX1UtKfFY’ mobile_image=” attachment=” attachment_size=” format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ conditional_play=” av_uid=’av-jnyean8n’]

[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=tOuWL3KQ04o’ mobile_image=” attachment=” attachment_size=” format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ conditional_play=” av_uid=’av-jnyean8n’]

[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=3R5swlTEePw’ mobile_image=” attachment=” attachment_size=” format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ conditional_play=” av_uid=’av-jnyean8n’]

[/av_one_full]