[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” av_uid=’av-d06zrih’]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdverslag’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” margin=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-cat9tex’ admin_preview_bg=”]
Union kwam als leider naar Schiervelde en wilde die stek behouden. KSVR wilde winnen om de voeling met de top vier te behouden, zodat er heel wat op het spel stond in deze wedstrijd, die onder een stralende herfstzon gespeeld werd.

Beide teams waren fel aan elkaar gewaagd en het eerste gevaar liet dan ook lang op zich wachten. Het kwam na ruim een kwartier van Unionzijde toen Niakaté op aangeven van Mehlem van redelijk dichtbij over het doel van knalde. Aan de overkant speelde Samyn zich mooi vrij op links maar hij mikte vanuit een scherpe hoek op de bezoekende doelman. Na een blunder in de Unionverdediging kreeg De Smet een reuzenkans, maar hij miste zijn schot compleet. Godwin werd nog eens diep gestuurd door Samyn, maar verslikte zich in de laatste verdediger. Eerder dreiging van KSVR dan van Union dus, maar geen goals voor de rust.

Ook na de rust overwegend hetzelfde spelbeeld: twee ploegen die elkaar geen duimbreed toegaven, en het was vooral wachten op echte doelkansen. Op het uur kreeg Camargo een tweede gele kaart na handspel. Union buitte zijn numerieke onmiddellijk uit toen KSVR een hoekschop niet wegkreeg en Perdichizzi een voorzet van Vega onhoudbaar in de hoek kopte.

Gesterkt door de voorsprong eiste Union nu de bal op en KSVR moest op de counter loeren. Dit lukte echter maar moeizaam. Invaller Aoulad probeerde het van redelijk ver maar mikte naast. Er was nog appel voor strafschop toen Damman neerging, maar ref Debeuckelaere wilde van geen liefde weten.

Op een korte corner volgde toch nog de gelijkmaker toen Damman de bal op het hoofd legde van Baptiste Schmisser, die in het dak van het doel kopte. Scheidsrechter Debeuckelaere maakte er ondertussen nog een potje van door twee bankzitters (Lentz en van der Weg) geel te geven en fysiektrainer Daturi van het veld te sturen. Het late gelijkspel bleef op het bord.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-bxwxuq1′]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av_uid=’av-b4yk4sp’]

(klik op onderstaande foto om het volledige fotoalbum te bekijken)

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-aozwjpl’ admin_preview_bg=”]

[/av_textblock]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Wedstrijdgegevens’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” margin=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’ av_uid=’av-9qematl’]
[av_row row_style=” av_uid=’av-8ycopd5′][av_cell col_style=” av_uid=’av-8hncwdl’]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-87nznmx’]65′ Perdichizzi (0-1), 90′ Schmisser (1-1)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-7o6cb7t’][av_cell col_style=” av_uid=’av-72zsbm1′]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-6ogvazt’]Biebauw, Camargo, Schmisser, Kompany, Borry, Godwin (77′ Aoulad), Zolotic, Yagan (69′ Damman), Samyn, Rajsel en De Smet (84′ Semedo)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-6c5yy2x’][av_cell col_style=” av_uid=’av-5y9k44p’]R. Union Sint-Gillis[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-5hw74eh’]Saussez, Perdichizzi, Kis, Besuschkow (46′ Morren), Tabekou (79′ Hamzaoui), Faiz, Tau (90′ Moreno), Vega, Peyre, Mehlem en Niakaté[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-4wexbwp’][av_cell col_style=” av_uid=’av-4jphzu1′]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-3x3mfvt’]Niakaté (U), Borry, Lentz, van der Weg[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-3d7146h’][av_cell col_style=” av_uid=’av-2uqtxpl’]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-2mbhkzt’]61′ Camargo (2 X geel)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-277foeh’][av_cell col_style=” av_uid=’av-1kvfx3d’]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-12e8aw9′]Debeuckelaere[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’KSVRTV’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” margin=”][/av_heading]

[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=PGRXEzyHtKA’ mobile_image=” attachment=” attachment_size=” format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ conditional_play=” av_uid=’av-jnimxs0n’]

[av_video src=’https://youtu.be/wy-SO5eRPP0′ mobile_image=” attachment=” attachment_size=” format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ conditional_play=” av_uid=’av-jnina25m’]

[av_video src=’ https://youtu.be/iAx6077RLGE’ mobile_image=” attachment=” attachment_size=” format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ conditional_play=” av_uid=’av-r639gp’]

[/av_one_full]