Lommel SK – KSV Roeselare

Zaterdag 06 oktober 2018 | 17u00
MD09 | Proximus League
Soevereinstadion | Lommel

[poll id=”9″]

Morgen vertrekt de spelersbus richting Lommel SK voor de verste verplaatsing van dit seizoen. Na een stevige septembermaand wil het team van Condom Auli maar al te graag deze lijn doortrekken maar ook Lommel wil zijn status als seizoensrevelatie behouden.

Met zeven punten uit de eerste drie wedstrijden begon Lommel SK als een wervelwind aan de competitie. Daarna leek de motor even te gaan sputteren maar met een stevige overwinning op het veld van Beerschot Wilrijk toonden de jongens van Van Imschoot hun weerbaarheid. Vorige speeldag verloren ze dan weer van YR KV Mechelen met 0-3 in eigen huis. Een resultaat die ze dus maar al terug zouden rechtzetten in eigen huis morgen.

Esvee lijkt het goeie ritme te hebben gevonden. Met twee overwinningen op rij tegen OH Leuven en AFC Tubize gaat het op zoek naar de derde driepunter op een rij.

Schmisser is er alvast niet bij. Hij is één speeldag geschorst na zijn dubbele gele kaart op de vorige speeldag. Lépicier, Dufour en Van Kessel blijven in de lappenmand. Gravenberch is er na een blessure aan de adductoren terug bij. Ook Semedo is terug uit schorsing.

HEADTOHEAD
head-to-head
Lommel SKKSV Roeselare
6e met 12 punten 1ste periode4e met 12 punten
/2de periode/
6e met 12 punten Algemeen klassement4e met 12 punten
12Doelpunten gemaakt11
14Doelpunten tegen10
1Clean Sheets2
Rocha (6)Meest aantal doelpuntenGodwin (2), Aoulad (2) & Van Acker (2)
Henkens (3)Meest aantal assistsBorry (1), Samyn (1) & De Smet (1)
Neven, Cauwenbergh, Coucke, Rocha (100%)Meest aantal minutenBiebauw (100%)
SCHEIDSRECHTERS

Scheidsrechter voor de wedstrijd in Lommel is dhr. Ben Mesotten. Het is de eerste ontmoeting dit seizoen met dhr. Mestten. Vorig seizoen floot hij vier wedstrijden van Roeselare. Daarin werd één maal verloren en drie maal gelijkgespeeld.

 • Ben Mesotten

  Referee

 • Lennert Becquet

  Assistant Referee

 • Raf Eerdekens

  Assistant Referee

 • Denis Vanbecelaere

  4th Official

TICKETS

Tickets voor het bezoekersvak zijn beschikbaar aan het loket in Lommel op de dag zelf. Hieronder kan je de prijzen terugvinden.

 • Volwassenen: € 15,00
 • -12 jaar: Gratis

Selectie

Biebauw, Kocabas, Borry, Van Acker, Yagan, Semedo, De Smet, Godwin, Damman, Zolotic, van der Weg, Gravenberch, Samyn, Aoulad, Rajsel, Van Cauwenberge, Kompany, Lentz, Camargo

Geblesseerd

Lépicier (voet), Dufour (hamstring), Van Kessel (knie)

Geschorst

Schmisser (1/1)