[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2018/10/MD12_YRKVMechelenKSVRoeselare.jpg’ attachment=’16736′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-34bfmpd’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_image src=” attachment=” attachment_size=” align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-qwokgz’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’20’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jkcwys57′ admin_preview_bg=”]

[av_two_third first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-oj8v5v’]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jnpqz4ce’ admin_preview_bg=”]
[poll id=”11″]
[/av_textblock]

[av_hr class=’custom’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’100%’ custom_border_color=’#b5b5b5′ custom_margin_top=’10px’ custom_margin_bottom=’10px’ icon_select=’no’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-tgfihd’ admin_preview_bg=”]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jkcxynxs’ admin_preview_bg=”]
Voor het team van trainer Jordi Condom Auli wacht morgen een lastige verplaatsing naar leider en topfavoriet YR KV Mechelen.

De Mechelaars kenden een moeizame start maar na de trainerswissel lijken ze het goeie ritme gevonden te hebben met o.a. een recente 12 op 12. Opmerkelijk is dat ze ook telkens drie maal wisten te scoren in de laatste drie wedstrijden en daarbij ook geen enkel tegendoelpunt incasseerden. Het doel voor de Manenblussers is dan ook duidelijk, de eerste periodetitel binnenhalen. Met het drieluik Roeselare, Tubize, Westerlo op een goede week kunnen ze alvast een grote stap zetten.

Roeselare speelde vorige week een meer dan verdienstelijke wedstrijd tegen Union. Met een doelpunt in de laatste minuut werd Esvee dan ook (karig) beloond voor hun sterke wedstrijd. Het doel voor wit-zwart ligt er vooral in om constanter te worden in de prestaties en uitschuivers zoals op Union en op Lommel te vermijden. Een goeie prestatie op Mechelen zou dan ook een verdere stap in de juiste richting zijn.

Trainer Condom Auli kan ten opzichte van vorige week geen beroep doen op Yagan (geblesseerd, enkel) en Camargo (geschorst). Lépicier is terug fit en maakt zijn opwachting in de selectie. Ook Devos stapt morgen mee de bus op richting Mechelen. Voor Van Acker, Van Kessel, Dufour komt deze wedstrijd nog te vroeg.
[/av_textblock]

[av_progress bar_styling=’av-flat-bar’ bar_animation=’av-animated-bar’ bar_styling_secondary=” show_percentage=” bar_height=’10’ av_uid=’av-jkcx2jq2′ admin_preview_bg=”]
[av_progress_bar title=’SCHEIDSRECHTERS’ progress=’100′ color=’teal’ icon_select=’yes’ icon=’ue80b’ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-1k60nxf’]
[/av_progress]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jkcxfzuz’ admin_preview_bg=”]
Scheidsrechter morgen in het AFAS Stadion is dhr. Wesli De Cremer. De 26-jarige Vlaams Brabander is geen onbekende in de Proximus League. Dit seizoen floot hij al vier wedstrijden in 1B, waaronder R. Union St.-Gilloise – KSV Roeselare (2-0). Morgen krijgt hij assistentie van dhr. Michael Geerolf en dhr David Symons. Dhr. Quentin Pirard neemt plaats tussen de twee dug-outs.
[/av_textblock]

[av_iconlist position=’left’ iconlist_styling=’av-iconlist-small’ custom_title_size=” custom_content_size=” font_color=” custom_title=” custom_content=” color=” custom_bg=” custom_font=” custom_border=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jkcx8hgh’ admin_preview_bg=”]
[av_iconlist_item title=’Wesli De Cremer’ link=” linktarget=” linkelement=” icon=’ue80a’ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-24ixbap’]
Referee
[/av_iconlist_item]
[av_iconlist_item title=’Michael Geerolf’ link=” linktarget=” linkelement=” icon=’ue80c’ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-1j2jo7l’]
Assistant Referee
[/av_iconlist_item]
[av_iconlist_item title=’David Symons’ link=” linktarget=” linkelement=” icon=’ue80c’ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-12qqenl’]
Assistant Referee
[/av_iconlist_item]
[av_iconlist_item title=’Jordy Vermeire’ link=” linktarget=” linkelement=” icon=’ue862′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-ayqgh’]
4th Official
[/av_iconlist_item]
[/av_iconlist]

[av_progress bar_styling=’av-flat-bar’ bar_animation=’av-animated-bar’ bar_styling_secondary=” show_percentage=” bar_height=’10’ av_uid=’av-jkcx2jq2′ admin_preview_bg=”]
[av_progress_bar title=’TICKETS & INFO’ progress=’100′ color=’teal’ icon_select=’yes’ icon=’ue8cb’ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-wexylt’]
[/av_progress]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jkcxpx8f’ admin_preview_bg=”]
Het loket ter hoogte van het bezoekersvak is morgen open vanaf 19u00.

 • Standaardprijs: 20 EUR (zitplaatsen) en 15 EUR (staanplaatsen)
 • -19 jaar: 15 EUR (zitplaatsen) en 10 EUR (staanplaatsen)

De ingang van het bezoekersvak bevindt zich ter hoogte van de Ziekebeemdenstraat. Supporters van KSV Roeselare kunnen zich best parkeren in deze straat.

 • Het drankpunt bezoekers sluit onverbiddelijk bij ingang van de tweede helft.
 • Het is toegelaten om eten en drank mee te brengen in de tribunes.
 • Max. 1 vlaggenstok PVC tot max 2 meter per vlag zijn toegelaten tot misbruik hieraan een einde maakt.
 • Spandoeken en vlaggen van meer dan 2 x 2 meter dienen brandwerend behandeld te zijn.

Niet toegelaten:

 • Papiersnippers, confetti en dergelijke, rollen toiletpapier, …
 • Megafoons, vuvuzela’s, toeters met drukgas, fluitjes, laserstralers, pyrotechnisch materiaal, …
 • Flessen onder druk, blikjes, glazen recipiënten, paraplu met pin, opstapbankjes, kinderbuggy’s, selfie-sticks, …
 • Maskers, bivakmutsen, …
 • Items die enige hinder of schade kunnen veroorzaken door gebruik of misbruik.

[/av_textblock]

[/av_two_third][av_one_third min_height=” vertical_alignment=’av-align-top’ space=” margin=’0px’ margin_sync=’true’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’20px’ padding_sync=’true’ border=” border_color=” radius=’0px’ radius_sync=’true’ background=’bg_color’ background_color=’#f7f7f7′ background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” attachment=” attachment_size=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=’pop-up’ mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-jkcvsvm3′]

[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2018/08/ksvroeselare.png’ attachment=’14628′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jkcweh9t’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’custom’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’100%’ custom_border_color=’#c9c9c9′ custom_margin_top=’0px’ custom_margin_bottom=’10px’ icon_select=’no’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jkcwg4hd’ admin_preview_bg=”]

[av_icon_box position=’left’ icon_style=” boxed=” icon=’ue80b’ font=’entypo-fontello’ title=’Selectie’ link=” linktarget=” linkelement=” font_color=’custom’ custom_title=’#37bc9b’ custom_content=” color=’custom’ custom_bg=” custom_font=’#37bc9b’ custom_border=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jkcvvoce’ admin_preview_bg=”]
Biebauw, Kocabas, Borry, Schmisser, Semedo, De Smet, Godwin, Damman, Zolotic, van der Weg, Devos, Gravenberch, Lépicier, Samyn, Aoulad, Rajsel, Van Cauwenberge, Kompany, Lentz
[/av_icon_box]

[av_icon_box position=’left’ icon_style=” boxed=” icon=’ue8df’ font=’entypo-fontello’ title=’Geblesseerd’ link=” linktarget=” linkelement=” font_color=’custom’ custom_title=’#37bc9b’ custom_content=” color=’custom’ custom_bg=” custom_font=’#37bc9b’ custom_border=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jkcvvoce’ admin_preview_bg=”]
Van Acker (enkel), Yagan, Van Kessel (knie), Dufour (hamstring)
[/av_icon_box]

[av_icon_box position=’left’ icon_style=” boxed=” icon=’ue815′ font=’entypo-fontello’ title=’Geschorst’ link=” linktarget=” linkelement=” font_color=’custom’ custom_title=’#37bc9b’ custom_content=” color=’custom’ custom_bg=” custom_font=’#37bc9b’ custom_border=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jkcvvoce’ admin_preview_bg=”]
Camargo (1/1)
[/av_icon_box]

[av_hr class=’custom’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’100%’ custom_border_color=’#c9c9c9′ custom_margin_top=’0px’ custom_margin_bottom=’10px’ icon_select=’no’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jkcwg4hd’ admin_preview_bg=”]

[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2018/10/footer_euroshop.png’ attachment=’16355′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=’manually,http://www.euroshop.be’ target=’_blank’ caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jkcyfow8′ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2018/10/footer_vanheede.png’ attachment=’16354′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=’manually,http://www.euroshop.be’ target=’_blank’ caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jkcyfow8′ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2018/10/footer_alheembouw.png’ attachment=’16356′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=’manually,https://www.alheembouw.be’ target=’_blank’ caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jkcyfow8′ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2018/10/footer_automobilia1.png’ attachment=’16531′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=’manually,https://www.automobilia.be’ target=’_blank’ caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jkcyfow8′ admin_preview_bg=”][/av_image]

[/av_one_third]