[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2018/10/slider_vakj.jpg’ attachment=’16305′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-231n0b4′ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’20’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jmqewge1′ admin_preview_bg=”]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jmqex46z’ admin_preview_bg=”]
Met zes ploegen op één punt van elkaar richting de eindstrijd voor de eerste periodetitel. Ongemeend spannend dus, die Proximus League. Met twee overwinningen op rij nestelde KSV Roeselare zich eind september mooi bovenaan het klassement. Oktober belooft alvast een belangrijke maand te worden en die strijd leveren we graag met jou aan onze zijde. Ben jij er straks ‘vier op een rij bij’?
[/av_textblock]

[av_hr class=’default’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av_uid=’av-1u17ws0′]

[av_one_third first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-1461ynk’]
[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2018/10/20181001_lomroe.png’ attachment=’16309′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jmqf05qo’ admin_preview_bg=”][/av_image]
[/av_one_third]

[av_two_third min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-oo2ii8′]
[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jmqeyijw’ admin_preview_bg=”]
De maand oktober zetten we in met een verplaatsing naar één van de seizoensrevelaties. Lommel SK miste zijn start niet en draait goed mee bovenin het klassement. Geen twee zonder drie? Met jouw schouder naast die van onze spelers is een derde overwinning op rij alvast iets dichterbij.

Voor de supporters die naar Lommel SK meereizen voorzien we alvast een kortingsbon van 50% voor een ticket voor één van de twee onderstaande thuiswedstrijden!

TICKETS
Standaardprijs: 15 EUR
-12 jaar: Gratis

BUS
Leden: 10 EUR
Niet-leden: 14 EUR
Vertrek: 13u00 op Schiervelde
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’15’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jmqf1gwf’ admin_preview_bg=”]

[av_button label=’Ga mee met de bus naar Lommel’ link=’manually,https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfYhB1PZGyO9f_N6AoWF1Jn2f0edrsWYFHTtLhjng3CSYZzKQ/viewform’ link_target=’_blank’ size=’small’ position=’left’ label_display=” icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ color=’custom’ custom_bg=’#37bc9b’ custom_font=’#ffffff’ av_uid=’av-jmqey28i’ admin_preview_bg=”]
[/av_two_third]

[av_hr class=’default’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av_uid=’av-1u17ws0′]

[av_one_third first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-1461ynk’]
[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2018/10/20181001_roewes.png’ attachment=’16308′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jmqf05qo’ admin_preview_bg=”][/av_image]
[/av_one_third]

[av_two_third min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-oo2ii8′]
[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jmqeyijw’ admin_preview_bg=”]

De eerste thuiswedstrijd in oktober is er één tegen KVC Westerlo. Ook de Kemphanen doen beter dan de verwachtingen. Bob Peeters kneede een stevig geheel en staat momenteel zelfs aan de leiding. Thuis verloor Roeselare echter nog niet dit seizoen en met onze 12de man is de ‘hel van Schiervelde’ nooit veraf.

[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’15’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jmqf1gwf’ admin_preview_bg=”]

[av_button label=’Info & prijzen’ link=’manually,https://www.ksvroeselare.be/ticketing’ link_target=’_blank’ size=’small’ position=’left’ label_display=” icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ color=’custom’ custom_bg=’#37bc9b’ custom_font=’#ffffff’ av_uid=’av-jmqey28i’ admin_preview_bg=”]

[av_button label=’Koop nu je tickets online’ link=’manually,https://roeselare.tickethour.be/l0134ww/showProductList.html’ link_target=’_blank’ size=’small’ position=’left’ label_display=” icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ color=’custom’ custom_bg=’#37bc9b’ custom_font=’#ffffff’ av_uid=’av-jmqey28i’ admin_preview_bg=”]
[/av_two_third]

[av_hr class=’default’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av_uid=’av-1u17ws0′]

[av_one_third first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-1461ynk’]
[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2018/10/20181001_roeusg.png’ attachment=’16307′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jmqf05qo’ admin_preview_bg=”][/av_image]
[/av_one_third]

[av_two_third min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-oo2ii8′]
[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jmqeyijw’ admin_preview_bg=”]

Ook de derde tegenstander in het oktoberrijtje draait een uitstekend seizoensbegin, mede dankzij topschutter Niakaté. Een dubbele hattrick in de laatste twee wedstrijden maken van hem een goudhaantje. Op 20 oktober komt hij met R. Union St.-Gilloise op bezoek naar Schiervelde. Een duel die steeds voor de nodige spankracht zorgt.

[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’15’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jmqf1gwf’ admin_preview_bg=”]

[av_button label=’Info & prijzen’ link=’manually,https://www.ksvroeselare.be/ticketing’ link_target=’_blank’ size=’small’ position=’left’ label_display=” icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ color=’custom’ custom_bg=’#37bc9b’ custom_font=’#ffffff’ av_uid=’av-jmqey28i’ admin_preview_bg=”]

[av_button label=’Koop nu je tickets online’ link=’manually,https://roeselare.tickethour.be/l0134ww/showProductList.html’ link_target=’_blank’ size=’small’ position=’left’ label_display=” icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ color=’custom’ custom_bg=’#37bc9b’ custom_font=’#ffffff’ av_uid=’av-jmqey28i’ admin_preview_bg=”]
[/av_two_third]

[av_hr class=’default’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av_uid=’av-1u17ws0′]

[av_one_third first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-1461ynk’]
[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2018/10/20181001_kvmroe.png’ attachment=’16306′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jmqf05qo’ admin_preview_bg=”][/av_image]
[/av_one_third]

[av_two_third min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-oo2ii8′]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jmqeyijw’ admin_preview_bg=”]
Oktober sluiten we af met een verplaatsing naar de gedoodverfde titelfavoriet YR KV Mechelen. Na een, zeg maar, slecht seizoensbegin lijkt het team van Wouter Vrancken zijn draai te vinden in de Proximus League. Thuis hield Roeselare de Manenblussers in bedwang. Met jouw steun moeten we minstens even goed kunnen doen in het AFAS Stadion.

TICKETS
Nog niet bekend

BUS
Leden: 9 EUR
Niet-leden: 14 EUR
Vertrek: 17u30 op Schiervelde
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’15’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jmqf1gwf’ admin_preview_bg=”]

[av_button label=’Ga mee met de bus naar Mechelen’ link=’manually,https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfrUqieiYVTqUT63FAppgHZ9rcWwBJMckeDSTv35cahhIHV2Q/viewform’ link_target=’_blank’ size=’small’ position=’left’ label_display=” icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ color=’custom’ custom_bg=’#37bc9b’ custom_font=’#ffffff’ av_uid=’av-jmqey28i’ admin_preview_bg=”]

[/av_two_third]