[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” av_uid=’av-czlk62n’]

[av_heading heading=’Wedstrijdverslag’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-cebsfsv’ admin_preview_bg=”]
Om de kloof met de vierde plaats niet te groot te laten worden kon KSVR zich geen nederlaag permitteren in het Olympisch stadion. Trainer Condom startte dan ook met flink wat aanvallers in het team, en daarnaast voor het eerst sinds lang ook met Kocabas in de verdediging. Na zijn blessure verscheen ook Van Acker voor het eerst opnieuw aan de aftrap.

De thuisploeg wilde KSVR onmiddellijk bij de keel grijpen, maar wit-zwart liet zich niet doen en kwam eruit wanneer het kon. Biebauw werd toch als eerste aan het werk gesteld op pogingen van Noubissi en Vanzeir, en hij redde telkens. Toen Tissoudali tussen Schmisser en Camargo plots veel te veel ruimte kreeg, was het echter meteen raak en moest KSVR gaan achtervolgen. Even later gleed dezelfde Tissoudali aan de tweede plaal ei zo na de 2-0 binnen, maar dit keer kon Schmisser op het laatste nippertje redding brengen.

Aan de overkant kwam Camargo in schietpositie, maar hij mikte onbesuisd over. Vanhamel bleef dus werkloos, ook op een identieke poging van Godwin. Overbuur Biebauw had heel wat meer werk en moest met een kattensprong uitpakken toen Camargo zijn eigen doelman probeerde te vloeren met een onorthodoxe beweging.

En plots stond het toch 1-1. Godwin stoomde mooi door op links en legde breed tot bij Emile Samyn, die het overzicht bewaarde en het leer perfect in de winkelhaak deponeerde. Je zag KSVR zo groeien in de partij en de thuisverdediging moest nu een aantal keren wegwerken. Er was appel voor een Roeselaarse strafschop na vermeend handspel, maar de ref wuifde dit weg. Met 1-1 naar de kleedkamers dus na een best aangename eerste helft.

Na de rust leek KSVR alvast de positieve trend door te zetten, want Rajsel dwong met een verrassende schuiver thuisdoelman Vanhamel al vlug tot een redding. Aan de overkant volgende een heuse scrimmage voor het doel van Biebauw, waar de Roeselaarse verdediging als overwinnaar uitkwam, en op de tegenaanval noopte Godwin Vanhamel zelfs tot een prima redding. Beide ploegen gingen dus voluit hun kans, wat voor de nodige spankracht zorgde.

Op een ingestudeerde hoekschop van de thuisploeg ging een afgeweken schot van Van Camp iets over het uur binnen, met tevergeefs Roeselaars protest voor handspel. Op hoekschop van Camargo kopte Aoulad nipt naast. Het laatste wapenfeit meteen voor de spits, want Condom gooide nu met Semedo en van Kessel twee nieuwe krachten in de strijd. KSVR drukte nu en kreeg een aantal hoekschoppen en halve kansen, echter te weinig om Vanhamel in verlegenheid te brengen. Van Acker kende bovendien brute pech toen een afgeweken pegel op de lat strandde.

Aan de overzijde had Tissoudali de 3-1 aan de voet maar hij mikte nonchalant in de handen van Biebauw. KSVR moest de zaak zien te forceren en ging daarbij te overhaast te werk, zodat er geen kansen meer volgden. Van Kessel besloot nog eens in de handen van Vanhamel. Ook een poging van Camargo was hetzelfde lot beschoren. Derde nederlaag in een week tijd dus voor KSVR.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-bk01vtr’]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av_uid=’av-b4zr0cf’]

(klik op onderstaande foto om het volledige fotoalbum te bekijken)

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-avfg17j’ admin_preview_bg=”]

[/av_textblock]

[av_heading heading=’Wedstrijdgegevens’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’ av_uid=’av-9xdidhb’]
[av_row row_style=” av_uid=’av-8xcs9xb’][av_cell col_style=” av_uid=’av-8kk576n’]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-846jmtb’]19′ Tissoudali (1-0), 36′ Samyn (1-1), 61′ Van Camp (2-1)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-rzk88v’][av_cell col_style=” av_uid=’av-75g524f’]KFCO Beerschot Wilrijk[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-6hy8dtr’]Vanhamel, Van den Bergh, Van Camp (90′ Kasmi), Mboko, Van Hyfte, Noubissi, Maes, Vanzeir (69′ Messoudi), Kardes, De Jonghe en Tissoudali (84′ Grisez)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-65qyrpb’][av_cell col_style=” av_uid=’av-5mcplfj’]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-57y0r7j’]Biebauw, Camargo, Schmisser, Kocabas, Kompany, Zolotic, Van Acker, Godwin, Rajsel (67′ Semedo), Samyn (87′ Yagan) en Aoulad (67′ Van Kessel)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-4yvks7z’][av_cell col_style=” av_uid=’av-48whdi7′]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-43ea67z’]Rajsel, Godwin, Maes (B), Zolotic, Noubissi (B)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-3di5xj3′][av_cell col_style=” av_uid=’av-bc0q2n’]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-2jcfurj’][/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-29pvfj3′][av_cell col_style=” av_uid=’av-1rqcdzz’]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-14nhzb3′]Vergoote[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_heading heading=’KSVRTV’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=eHdWvXmoRn8′ mobile_image=” attachment=” attachment_size=” format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ conditional_play=” av_uid=’av-jo37r35u’]

[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=nZRNw0H8RP8′ mobile_image=” attachment=” attachment_size=” format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ conditional_play=” av_uid=’av-jo37r35u’]

[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=euFfBm8oFIk’ mobile_image=” attachment=” attachment_size=” format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ conditional_play=” av_uid=’av-jo37rftu’]

[/av_one_full]