[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” av_uid=’av-awqnpkk’]

[av_heading heading=’Wedstrijdverslag’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jo67x4dr’ admin_preview_bg=”]

6 op 6 voor de beloften van KSV Roeselare! Verdiend na een goede partij tussen 2 jonge beloftenteams. Vanuit de A-kern speelden Devos, Lentz, Kargbo en Ballegeer mee. In de tweede helft kon KSVR afstand nemen door een doelpunt van Aktaou op een vrije trap van Terbeche. Daarna vergat wit-zwart de score op te drijven en kwam Westerlo met een paar goede kansen,  maar de bezoekers bleven overeind en konden in de laatste 5 minuten nog 2 keer scoren via perfect uitgevoerde counters via invaller Holvoet en Terbeche. 6 op 6 dus en hopelijk is de trein vertrokken…

[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-a2uipn8′]

[av_heading heading=’Wedstrijdgegevens’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’ av_uid=’av-8s736fo’]
[av_row row_style=” av_uid=’av-8h6v7ck’][av_cell col_style=” av_uid=’av-stbwl0′]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-7is6v9w’]Aktaou (0-1), Holvoet (0-2), Terbeche (0-3)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-70j4w2c’][av_cell col_style=” av_uid=’av-6lnw784′]KVC Westerlo[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-61i4st0′]Verbist, Henderix (77′ El Madani), Mateso-Liongola, Molderez, De Bruyne, Ofori (77′ Ofori), Mols, Bonjean (83′ Vandenbossche), Vangenechten, Van Geel en Petrov (71′ Vaesen)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-5xpo8yc’][av_cell col_style=” av_uid=’av-5hsi8vo’]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-4w9oq7o’]Lentz, Ballegeer, Terbeche, Devos, Cottignie, Timmerman, Aktaou (88′ Verstraete), Pieters, Verlinde (75′ Carels), Dumont (70′ Beel) en Kargbo (80′ Holvoet)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-49ep8pg’][av_cell col_style=” av_uid=’av-1clc9g’]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-3kydpn8′]Ofori (W)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-2ultwno’][av_cell col_style=” av_uid=’av-8zh69g’]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-1zc5n78′][/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-5j80b8′][av_cell col_style=” av_uid=’av-10f0vdg’]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-wkhawk’]Huens[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[/av_one_full]