[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” av_uid=’av-czgof14′]

[av_heading heading=’Wedstrijdverslag’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-ce9epi0′ admin_preview_bg=”]
Na een  magere 1 op 15 moest KSVR wel een thuiszege zien te boeken tegen OHL, dat met een zes op zes in goede doen leek. De bezoekers namen alleszins de beste start en Biebauw moest een poging van Kaputska onschadelijk maken. Aan de overkant mikte Rajsel ver naast het doel van Gillekens.

Ook bezoeker Hirst probeerde het, maar Biebauw kon in corner werken. Bij die corner  van Myny stond niemand aan de tweede paal, en het was dan ook kinderspel voor Moore om binnen te knikken. Een barslechte start dus voor KSVR, dat bovendien alle moeite had om in zijn spel te komen.

Het zwoegde wel maar kwam voorlopig niet verder dan een ongevaarlijk schotje van Rajsel. De bezoekers van hun kant speelden met des te meer vertrouwen, en halfweg de eerste helft schoof Maertens nummer twee langs Biebauw.

De Roeselaarse vlam raakte maar niet in de pan. Godwin probeerde het met een halve omhaal, die over ging. Biebauw ging goed in de voeten van Hirst. KSVR vocht ondertussen vooral tegen zichzelf en kreeg geen enkele lijn in de acties. Kort voor de rust maakte Kaputska op een snelle counter na een Roeselaarse corner de kloof helemaal onoverbrugbaar door de 0-3 in de winkelhaak te mikken. Kort daarop volgde nog een heuse comedygoal van Libert. Match al gespeeld aan de rust dus en een complete afgang voor de Rodenbachjongens.

Volgde nog een lange en overbodige tweede helft. Bezoekend invaller Kehli kanjerde bij zijn eerste baltoets op de onderkant van de lat, maar de bal sprong opnieuw het veld in. Op aangeven van Godwin scoorde Samyn de eerredder, maar de lijnrechter vlagde dit doelpunt af wegens buitenspel. Hetzelfde scenario toen Zolotic een vrijschop van Camargo binnenkopte. Na de rampzalige eerste helft sierde het KSVR toch dat het er bleef voor gaan. Het allerenige positieve elementje in een verder troosteloze avond.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-brufs60′]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av_uid=’av-b4kv6c8′]

(klik op onderstaande foto om het volledige fotoalbum te bekijken)

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-avjhs8o’ admin_preview_bg=”]

[/av_textblock]

[av_heading heading=’Wedstrijdgegevens’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’ av_uid=’av-9sbsvrs’]
[av_row row_style=” av_uid=’av-8ydiq2g’][av_cell col_style=” av_uid=’av-8lwugl4′]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-84ovsd4′]8′ Moore (0-1), 23′ Maertens (0-2), 42′ Kaputska (0-3), 43′ Libert (0-4)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-7qa0ins’][av_cell col_style=” av_uid=’av-7a39fqw’]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-6rkmdp4′]Biebauw, Damman (75′ Borry), Kocabas, Kompany, Camargo, Godwin (76′ Aoulad), Zolotic, Van Acker, Samyn, Rajsel en De Smet (22′ Yagan)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-6952rzs’][av_cell col_style=” av_uid=’av-5w93o9k’]OH Leuven[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-591o87s’]Gillekens, Tshimanga, Schuermans, Moore, Hubert, Hirst (81′ Casagolda), Duplus, Myny (50′ Kehli), Libert, Kaputska (75′ Touba) en Maertens[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-51j4uxk’][av_cell col_style=” av_uid=’av-4fkas3c’]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-43h0rq0′]Myny (L), Libert (L)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-3cqrztk’][av_cell col_style=” av_uid=’av-37icauw’]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-2fuvjeg’][/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-25u9aag’][av_cell col_style=” av_uid=’av-1r036c8′]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-13wah2w’]Mesotten[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_heading heading=’KSVRTV’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=wM1vc-BhUC4′ mobile_image=” attachment=” attachment_size=” format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ conditional_play=” av_uid=’av-joaoio14′]

[/av_one_full]