[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” av_uid=’av-clrj2yo’]

[av_heading heading=’Wedstrijdverslag’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-joudh91y’ admin_preview_bg=”]
Voor zijn eerste thuismatch haalde trainer Nano de bezem door de ploeg die vorige week verloor bij hekkensluiter Tubize, en met Semedo, Damman, Zolotic en Gravenberch verschenen dan ook vier nieuwe namen tussen de lijnen. De wedstrijd begon met een kwartier vertraging omdat de supportersbussen van KV Mechelen in de file stonden. De harde kern van thuissupporters hield zich uit protest tegen de gang van zaken nog een kwartier langer afzijdig en kwam pas toen op de vertrouwde stek postvatten.

De bezoekers eisten ondertussen onmiddellijk de bal op en KSVR probeerde hen gegroepeerd op te vangen. Het prikte een eerste keer tegen langs Yagan op rechts, maar diens voorzet werd tot twee keer toe door een Mechelse verdediger onderschept. Ook de volgende keer kwam de dreiging langs Yagan, met een corner tot gevolg waarop Camargo in de vlucht niet zo ver naast het doel van Verrips kanjerde.

Wit-zwat had nu zelf ruim zijn deel van het balbezit, en het aantal kansen bleef aan beide zijden beperkt. Nadat Damman mooi doordrong op rechts kwam Dufour in schietpositie en moest Verrips zijn plaatsbal in corner werken. Aoulad werd even later perfect vrijgespeeld door Van Acker, maar de Roeselaarse spits talmde te lang en verslikte zich in een toegesnelde verdediger.

Na nog een mooie thuiscombinatie moest Verrips een nieuwe poging van Dufour redden en had daarmee meer werk dan zijn overbuur Biebauw. De bezoekers appelleerden voor strafschop na vermeend handspel van Semedo, maar de ref floot niet. KSVR zat in elk geval lekker in de match en mocht met 0-0 en een goed gevoel naar de kleedkamers.

Ook na de rust bleven beide teams bijzonder fel aan elkaar gewaagd en het was nu bijzonder lang wachten op enig doelgevaar. Dit kwam er plots na een serieuze misser van Camargo, maar de toegesnelde Gravenberch kon Matthys nog net van de openingstreffer houden. We waren toen net over halfweg de tweede helft.

Even later moest Biebauw in dezelfde fase twee pogingen van dezelfde Matthys onschadelijk maken. Aan de overkant mikte Van Acker een voorzet van Yagan net naast de verkeerde kant van de paal.

In de slotseconde mikte ook De Camargo nog eens centimeters naast. 0-0 dus, waarmee beide ploegen een reeks afgebroken zien: KSVR die van vijf opeenvolgende nederlagen, KV Mechelen die van negen zeges op een rij.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-bumzwjk’]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av_uid=’av-be2wpog’]

(klik op onderstaande foto om het volledige fotoalbum te bekijken)

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-at0xrfk’ admin_preview_bg=”]

[/av_textblock]

[av_heading heading=’Wedstrijdgegevens’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’ av_uid=’av-a0uf4m8′]
[av_row row_style=” av_uid=’av-8y7syyo’][av_cell col_style=” av_uid=’av-8nhpd5s’]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-7x36tvk’][/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-r65fds’][av_cell col_style=” av_uid=’av-6znvn4w’]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-6u6gaxs’]Biebauw, Damman, Schmisser, Gravenberch, Camargo, Semedo (90′ Borry), Zolotic, Van Acker, Yagan, Dufour (85′ L├ępicier) en Aoulad (78′ Godwin)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-6aj11y8′][av_cell col_style=” av_uid=’av-khi0o0′]YR KV Mechelen[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-586ez9c’]Verrips, Van Cleemput (73′ Lemoine), Bijker,Swinkels, Mera, Kaya, De Camargo, Storm (60′ Matthys), Van Damme, Schoofs en Engvall (78′ De Witte)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-4zfp8w0′][av_cell col_style=” av_uid=’av-4isr6bk’]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-4051xmo’]Kaya (M), Van Damme (M), Camargo, Gravenberch, Schmisser, De Camargo (M)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-3i8drsw’][av_cell col_style=” av_uid=’av-2wlvd6o’]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-2n1v3uo’][/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-26gabz4′][av_cell col_style=” av_uid=’av-1kuq7xc’]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-16esdc0′]Vanbecelaere[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_heading heading=’KSVRTV’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_video src=’https://youtu.be/YwvjnsE08Ck’ mobile_image=” attachment=” attachment_size=” format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ conditional_play=” av_uid=’av-jov8ywyo’]

[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=UUCJ3pTNgqo’ mobile_image=” attachment=” attachment_size=” format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ conditional_play=” av_uid=’av-jov8zchc’]

[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=lLMVRf3kmaU’ mobile_image=” attachment=” attachment_size=” format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ conditional_play=” av_uid=’av-jov8zm4k’]

[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=mig_mPS4YM8′ mobile_image=” attachment=” attachment_size=” format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ conditional_play=” av_uid=’av-jov90vhd’]

[/av_one_full]