[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=Le5-DkTo7NI’ mobile_image=” attachment=” attachment_size=” format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ conditional_play=” av_uid=’av-m2cwlg’]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jlwb87d0′ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-ukqkhw’]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jo5nmq9h’ admin_preview_bg=”]
Wie was voor jou de beste speler van KSV Roeselare in de maand oktober? Stem via de knop hieronder en maak kans op een Etixx-pakket.

Stemmen kan tot donderdag 08 november 2018 om 23u59.
[/av_textblock]

[av_button label=’Stem hier voor jouw Etixx Player of the Month’ link=’manually,https://goo.gl/forms/cMl9eOFNlkULhQGr2′ link_target=’_blank’ size=’medium’ position=’left’ label_display=” icon_select=’yes’ icon_hover=’aviaTBicon_hover’ icon=’ue8d1′ font=’entypo-fontello’ color=’theme-color-highlight’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ av_uid=’av-jo5no8ls’ admin_preview_bg=”]

[/av_one_full]