[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2018/11/slider_roekvm_20181123.jpg’ attachment=’17384′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jk82si5u’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’15’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jk82t51v’ admin_preview_bg=”]

[av_two_third first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-11zxuhq’]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jk88cv0g’ admin_preview_bg=”]
Op vrijdag 23 november 2018 staat de eerste thuiswedstrijd van de tweede periode gepland. Meteen ook de eerste kennismaking tussen de nieuwe trainer en Schiervelde. Met YR KV Mechelen komt de winnaar van de eerste periode en dé titelfavoriet op bezoek. Alle ticketinfo voor deze wedstrijd kan je hieronder terugvinden.
[/av_textblock]

[av_progress bar_styling=’av-flat-bar’ bar_animation=’av-animated-bar’ bar_styling_secondary=” show_percentage=” bar_height=’10’ av_uid=’av-jk8a0a0e’ admin_preview_bg=”]
[av_progress_bar title=’TICKETPRIJZEN’ progress=’100′ color=’teal’ icon_select=’no’ icon=’43’ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-220b332′]
[/av_progress]

[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2016/06/stadionplan-300×230.png’ attachment=’7839′ attachment_size=’medium’ align=’left’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jk8a577f’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’20’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jk8awlnu’ admin_preview_bg=”]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=’Tribune 1 | Overdekte zitplaatsen | Vak A, B, C, D’ responsive_styling=’avia_responsive_table’ av_uid=’av-5x75lq6′]
[av_row row_style=” av_uid=’av-cls4fxa’][av_cell col_style=” av_uid=’av-c98akxq’]STANDAARDPRIJS[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-bocmtpa’]-16 JAAR[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-14v8jy6′]-12 JAAR[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-ap1kibi’][av_cell col_style=” av_uid=’av-ahhpzi6′]25 €
[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-a0jce4e’]15 €[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-9k3f8hq’]10 €[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=’Tribune 2 | Overdekte zitplaatsen | Vak E, F, G, H, I’ responsive_styling=’avia_responsive_table’ av_uid=’av-5x75lq6′]
[av_row row_style=” av_uid=’av-8z761ni’][av_cell col_style=” av_uid=’av-uzx24e’]STANDAARDPRIJS[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-t317fi’]-16 JAAR[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-7omy93y’]-12 JAAR[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-2lf7su’][av_cell col_style=” av_uid=’av-6j2f2xq’]15 €
[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-6akkpha’]5 €[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-kpnl0e’]0 €[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=’Tribune 3 | Overdekte staanplaatsen | Vak J’ responsive_styling=’avia_responsive_table’ av_uid=’av-5x75lq6′]
[av_row row_style=” av_uid=’av-5dl7xr2′][av_cell col_style=” av_uid=’av-4w4g1ry’]STANDAARDPRIJS[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-49ychcu’]-16 JAAR[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-3v7e42m’]-12 JAAR[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-3bvvj6m’][av_cell col_style=” av_uid=’av-37jpj7i’]15 €
[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-2l1aake’]5 €[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-1xc44ou’]0 €[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_progress bar_styling=’av-flat-bar’ bar_animation=’av-animated-bar’ bar_styling_secondary=” show_percentage=” bar_height=’10’ av_uid=’av-jk8a0a0e’ admin_preview_bg=”]
[av_progress_bar title=’ OPENINGSUREN DIENST TICKETING’ progress=’100′ color=’teal’ icon_select=’no’ icon=’43’ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-4rycx0′]
[/av_progress]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jk8auv75′ admin_preview_bg=”]
De dienst ticketing is iedere werkdag open van 09u tot 12u en van 14u tot 17u.
[/av_textblock]

[av_progress bar_styling=’av-flat-bar’ bar_animation=’av-animated-bar’ bar_styling_secondary=” show_percentage=” bar_height=’10’ av_uid=’av-jk8a0a0e’ admin_preview_bg=”]
[av_progress_bar title=’ONLINE TICKETING’ progress=’100′ color=’teal’ icon_select=’no’ icon=’43’ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-ufdo6c’]
[/av_progress]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jk8auv75′ admin_preview_bg=”]
Lukt het niet om langs te komen? Onze online ticketshop is 24u op 24u open. Tickets voor de match tegen YR KV Mechelen kunnen aangekocht worden tot en met vrijdag 23 oktober 2018 om 12u00.
[/av_textblock]

[av_button label=’Online ticketing’ link=’manually,https://roeselare.tickethour.be/l0134ww/showProductList.htmlhttp://’ link_target=’_blank’ size=’medium’ position=’left’ label_display=” icon_select=’yes’ icon_hover=’aviaTBicon_hover’ icon=’ue859′ font=’entypo-fontello’ color=’custom’ custom_bg=’#37bc9b’ custom_font=’#ffffff’ av_uid=’av-jofuz2n7′ admin_preview_bg=”]

[av_progress bar_styling=’av-flat-bar’ bar_animation=’av-animated-bar’ bar_styling_secondary=” show_percentage=” bar_height=’10’ av_uid=’av-jk8a0a0e’ admin_preview_bg=”]
[av_progress_bar title=’FOOD&FOOT’ progress=’100′ color=’teal’ icon_select=’no’ icon=’43’ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-wgfk3o’]
[/av_progress]

[av_gallery ids=’17397′ style=’thumbnails’ preview_size=’portfolio’ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’no scaling’ columns=’2′ imagelink=’lightbox’ lazyload=’avia_lazyload’ av_uid=’av-jofwaost’ admin_preview_bg=”]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jofvn6gc’ admin_preview_bg=”]
Het concept is heel simpel, maar vooral, heel lekker. Je zakt met een lege maag af naar Schiervelde, je slaat hier de nodige energie op en daarna supporter je uit volle borst voor stamnummer 134.

Voor de wedstrijd tegen YR KV Mechelen is het menu gevuld met stoofvlees of vol-au-vent en frietjes, groenten en aangepaste sauzen. Abonnees en mensen met een ticket kunnen inschrijven voor slechts 13 EUR. Heb je nog geen ticket voor de wedstrijd? Voor 18 EUR kan je aanschuiven aan de Food&Foot en krijg je een ticket voor de wedstrijd er bovenop. Inschrijven vooraf is verplicht via onderstaande knop en kan tot en met woensdag 21 november. De betaling gebeurt ter plaatse. Eten kan vanaf 19u00, de deuren gaan open vanaf 18u00 voor de mensen die willen aperitieven of gewoon willen komen after-worken!
[/av_textblock]

[av_button label=’Ik wil Food&Foot’en’ link=’manually,https://www.flexmail.eu/f-1a3f5fdf6b56c876′ link_target=’_blank’ size=’medium’ position=’left’ label_display=” icon_select=’yes’ icon_hover=’aviaTBicon_hover’ icon=’ue860′ font=’entypo-fontello’ color=’custom’ custom_bg=’#37bc9b’ custom_font=’#ffffff’ av_uid=’av-jofuz2n7′ admin_preview_bg=”]

[av_progress bar_styling=’av-flat-bar’ bar_animation=’av-animated-bar’ bar_styling_secondary=” show_percentage=” bar_height=’10’ av_uid=’av-jk8a0a0e’ admin_preview_bg=”]
[av_progress_bar title=’SUPPORTERS KV MECHELEN’ progress=’100′ color=’teal’ icon_select=’no’ icon=’43’ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-1jdqkfy’]
[/av_progress]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jmrz7i’ admin_preview_bg=”]
Supporters van KV Mechelen kunnen voor tickets terecht bij de ticketdienst van hun club.

  • Voor de bezoekers zijn er in totaal 1433 tickets beschikbaar, waarvan 183 zitplaatsen (vak K) en 1250 staanplaatsen (vak L).
  • Voor beide vakken is de standaardprijs 15,00 EUR. Jongeren onder de zestien jaar betalen 5,00 EUR.
  • Er is geen combiregeling van toepassing.
  • Er mogen geen vlaggen voor de reclameborden en -doeken opgehangen worden.
  • Indien nog voorradig zullen er tickets beschikbaar zijn aan de ticketbox op de wedstrijddag zelf. De ticketbox aan de bezoekersingang is open vanaf één uur voor de wedstrijd.

[/av_textblock]

[av_progress bar_styling=’av-flat-bar’ bar_animation=’av-animated-bar’ bar_styling_secondary=” show_percentage=” bar_height=’10’ av_uid=’av-jk8a0a0e’ admin_preview_bg=”]
[av_progress_bar title=’SCHEIDSRECHTERS- EN SCOUTINGSAANVRAGEN’ progress=’100′ color=’teal’ icon_select=’no’ icon=’43’ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-yyby0u’]
[/av_progress]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jk89257q’ admin_preview_bg=”]
Scheidsrechters en scouts dienen hun schriftelijke aanvraag voor tickets ten laatste 72u (ten laatste dus op dinsdag 20 november om 20u30) voor aanvang van de wedstrijd te sturen naar ticketing@ksvroeselare.be met kopie van scheidsrechterskaart of scoutingskaart in de bijlage. Wanneer uw aanvraag tijdig is verzonden, ontvangt u een bevestigingsmail.

Scheidsrechters en scouts kunnen hun tickets, na de bevestigingsmail, ophalen in het secretariaat tijdens de openingsuren of aan het loket ‘uitnodigingen’ vanaf één uur voor de wedstrijd.
[/av_textblock]

[av_progress bar_styling=’av-flat-bar’ bar_animation=’av-animated-bar’ bar_styling_secondary=” show_percentage=” bar_height=’10’ av_uid=’av-jk8a0a0e’ admin_preview_bg=”]
[av_progress_bar title=’ROLSTOELGEBRUIKERS’ progress=’100′ color=’teal’ icon_select=’no’ icon=’43’ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-vj7kjo’]
[/av_progress]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jk895ue6′ admin_preview_bg=”]
Rolstoelpatiënten dienen hun aanvraag voor tickets ten laatste 72u (tot dinsdag 20 november 2018 om 20u30) voor aanvang van de wedstrijd te richten aan ticketing@ksvroeselare.be. Rolstoelgebruikers en één begeleider hebben recht op een gratis ticket voor de wedstrijden (enkel dus wanneer ze dit 72u op voorhand aangevraagd hebben).
[/av_textblock]

[/av_two_third][av_one_third min_height=” vertical_alignment=’av-align-top’ space=” margin=’0px’ margin_sync=’true’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’20px’ padding_sync=’true’ border=” border_color=” radius=’0px’ radius_sync=’true’ background=’bg_color’ background_color=’#f7f7f7′ background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” attachment=” attachment_size=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-oehe2m’]
[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2017/11/logo_proximusleague_small.jpg’ attachment=’10847′ attachment_size=’full’ align=’left’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jk8a701z’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jk8a8m29′ admin_preview_bg=”]
KSV Roeselare
YR KV Mechelen

MD16
Proximus Leauge
23.11.2018
20u30
[/av_textblock]

[av_button label=’Online ticketing’ link=’manually,https://roeselare.tickethour.be/l0134ww/showProductList.htmlhttp://’ link_target=’_blank’ size=’medium’ position=’left’ label_display=” icon_select=’yes’ icon_hover=’aviaTBicon_hover’ icon=’ue859′ font=’entypo-fontello’ color=’custom’ custom_bg=’#37bc9b’ custom_font=’#ffffff’ av_uid=’av-jofuz2n7′ admin_preview_bg=”]
[/av_one_third]