[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2018/12/slider_20181213_dufour.jpg’ attachment=’17996′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-1i8avmw’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jlwb87d0′ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-1684bm0′]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-uv5o6g’ admin_preview_bg=”]

Guy Dufour speelt zaterdag in zijn achtertuin tegen zijn ex-ploeg Lommel en na een hamstringblessure stond de Limburger vier maal op rij in de basis.
 
“De overwinning tegen OH Leuven deed heel veel deugd. Na een 2 op 27 gaan de kopjes automatisch wat hangen, krijg je wat wrevel. We hebben tegen Leuven goed gereageerd; De eerste twintig minuten waren wel niet wat het moet zijn. Daarna hebben we het goed opgepakt en boeken we een overtuigende overwinning. Een deugd-gevoel die ook voelbaar was op training deze week”
“Na een lange hamstringblessure stond ik vier maal aan de aftrap. Ik voel dat ik op fysiek vlak nog wat naar mijn beste niveau moet toegroeien. Ik ben toch zeven à acht weken uit geweest maar ik merk dat het steeds beter en beter gaat en dat is positief.”
“Zaterdag wordt een moeilijke wedstrijd op Lommel. Ik weet van toen ik nog bij Lommel speelde (ik speelde er drie seizoenen) dus ik weet een beetje wat er leeft. Ploegen gaan nooit graag naar Lommel. Het is een groot veld, het is een zwaar veld,… Het is gewoon een moeilijk te bekampen ploeg. We zullen in heel goeie doen moeten zijn om daar iets te gaan rapen. Zaak is nu om niet te hervallen in de wedstrijden van Tubize en Westerlo waar we echt ondermaats waren in tegenstelling tot de matchen tegen Mechelen en Leuven.
“Het verbaast me niet echt dat Lommel misschien wel de revelatie is van het seizoen tot nog toe. Ik ken redelijk wat jongens en ik weet wat ze kunnen. Je hebt geen jongens die er echt bovenuit steken, buiten Rocha dan. Het is gewoon één degelijk geheel en daarmee kom je in 1B heel ver.”
“Straks tijdens de winterstop blijven wij gewoon rustig thuis. We hebben niks gepland. Mijn vrouw heeft een kapsalon en die moet werken, dus op reis vertrekken is moeilijk”

[/av_textblock]

[/av_one_full][av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-1684bm0′]
[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=T-U7LJPk6jc’ mobile_image=” attachment=” attachment_size=” format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ conditional_play=” av_uid=’av-jpmcbgir’]
[/av_one_full]