[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” av_uid=’av-cuqn11f’]

[av_heading heading=’Wedstrijdverslag’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jp5maeyy’ admin_preview_bg=”]
Kompany verving de geschorste Camargo in een verder ongewijzigd elftal, dat op zoek moest naar een eerste zege onder nieuwe trainer Nano. Westerlo creëerde al in de openingsminuut een kans na Roeselaars balverlies, maar via een KSVR-verdediger ging de bal in corner. Wit-zwart reageerde via Aoulad, die Van Langendonck tot een redding dwong.

De thuisploeg toonde een grote drang naar voren, Van Eenoo draaide naar binnen en mikte niet zo hoog over het doel van Biebauw. Het Westelse stormpje duurde niet lang en de debatten speelden zich voornamelijk op een smalle middenveldstrook af. Aoulad probeerde het van ver en mikte naast.

De partij kabbelde ondertussen rustig verder richting rust, en geen van beide ploegen bleek in staat om echte doelkansen te creëren. Het duurde dan ook tot vlak voor de rust voor Abrahams Biebauw nog eens tot een keurige redding dwong. Met een logische 0-0 naar de kleedkamers dus.

Wit-zwart begon met aanvallende intenties aan de tweede helft maar werd koud gepakt toen Petrov plots iedereen te snel af was op een flankvoorzet en de bal rustig in doel deponeerde. Een compleet onmondig KSVR moest het tij nu proberen te keren, maar hoe?

Trainer Nano gooide met Van Kessel en Rajsel alleszins onmiddellijk twee aanvallende krachten in de strijd. Dit resulteerde aanvankelijk in … een grote kans voor de thuisploeg toen Schmisser de bal zomaar cadeau deed aan Petrov, die Biebauw tot een knappe redding dwong. Op de daaruitvolgende hoekschop lukte Abrahams met een afgeweken schot de 2-0, zodat KSVR nu helemaal tegen de touwen hing.

De bezoekers probeerden nog wel, maar acteerden als een echte degradatiekandidaat en kwamen nog aan geen halve kans. Een kleine tien minuten voor tijd besloot Rajsel dan toch eens op Van Langendonck. Dit was het meteen. Een roemloze nederlaag dus en een beschamende 2 op 27 voor de Roeselaarse profs.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-bvaxj4z’]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av_uid=’av-b72vxdv’]

(klik op onderstaande foto om het volledige fotoalbum te bekijken)

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-asb3jur’ admin_preview_bg=”]

[/av_textblock]

[av_heading heading=’Wedstrijdgegevens’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’ av_uid=’av-9p7gear’]
[av_row row_style=” av_uid=’av-8vngn43′][av_cell col_style=” av_uid=’av-8l45dlv’]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-852xmmb’]52′ Petrov (1-0)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-7p89nab’][av_cell col_style=” av_uid=’av-72xabpf’]KVC Westerlo[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-o5be2r’]Van Langendonck, Dewaele, Corstjens, Van Eenoo, Petrov (92′ Antunes), Buyl (90′ De Schrijver), Alessandro, Soumah, Janssens, Abrahams (87′ Gboho), en Oto’o[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-64g641v’][av_cell col_style=” av_uid=’av-5pdhi5f’]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-5f5q1s3′]Biebauw, Damman, Schmisser, Gravenberch, Kompany, Yagan (62′ Van Kessel), Zolotic, Van Acker (62′ Rajsel), Semedo, Dufour en Aoulad (73′ Kargbo)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-4v6kk6b’][av_cell col_style=” av_uid=’av-49y1u9v’]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-41z9c6b’]Aoulad, Schmisser, Alessandro (W), Oto’o (W)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-c3xyub’][av_cell col_style=” av_uid=’av-33cnxr7′]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-2l0t803′][/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-1vwsn2b’][av_cell col_style=” av_uid=’av-1ngof9f’]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-15re1c3′]Mesotten[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_heading heading=’KSVRTV’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=Fb_ny9x4RxU’ mobile_image=” attachment=” attachment_size=” format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ conditional_play=” av_uid=’av-i6zcar’]

[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=uGJPL09roUU’ mobile_image=” attachment=” attachment_size=” format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ conditional_play=” av_uid=’av-jp602my3′]

[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=x0mcPe_sKvU’ mobile_image=” attachment=” attachment_size=” format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ conditional_play=” av_uid=’av-jp602az3′]

[/av_one_full]