[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” av_uid=’av-d556twg’]
[av_heading heading=’Wedstrijdverslag’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-1sm98ps’][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-cd05s3k’ admin_preview_bg=”]
Het was bar koud aan de Gestelse Dijk, waar Van Acker, De Smet en Kompany voor KSVR de nieuwe mannen aan de aftrap waren ten opzichte van vorige week. De eerste kans was al vrij vlug voor thuisspeler Vermijl, maar Biebauw kon redden. KSVR had in de beginfase ruim zijn deel van het balbezit. Na goed tien minuten probeerde Godwin het met een verrassend lobschot, maar de bal ging over het doel van Coucke. Van Acker deed hetzelfde, met hetzelfde resultaat.

Iets voor halfweg de eerste helft moest Biebauw een gevaarlijke kopval van Rocha in corner werken. Dit was voor de Limburgers het sein om iets meer op de Roeselaarse helft te gaan spelen. Op een knappe bezoekende counter kopte Kargbo de voorzet van De Smet over. En zo kabbelden we verder naar een logische 0-0-ruststand, na een eerste helft zonder veel doelgevaar van beide zijden.

Wit-zwart kwam vrij goed uit de kleedkamers, maar ook nu bleek het creëren van doelkansen een groot probleem. Een beetje idem voor de thuisploeg, die plots toch bijna op voorsprong kwam toen een schot van Bitsindou afweek en Biebauw geklopt was, maar de bal net naast het doel ging.

Het bleef koukleumen voor de toeschouwers, die zich nauwelijks konden opwarmen aan het spektakel. Goed tien minuten voor tijd pakte Borry zijn tweede gele kaart en moest wit-zwart dus met zijn tienen verder. De thuisploeg ging nu drukken, en toch viel het doelpunt plots aan de overkant: keeper Coucke kreeg een schuiver van Aoulad niet goed weg en Saviour Godwin stond op de goeie plaats om de rebound binnen te werken. De eerst Roeselaarse kans van de tweede helft, maar wel meteen raak.

Er volgden nog vijf minuten blessuretijd. Die leken eindeloos lang te duren, maar de Roeselaarse verdediging hield stand en de zes op zes was een feit.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-bxpz3z4′]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av_uid=’av-b7abun4′]

(klik op onderstaande foto om het volledige fotoalbum te bekijken)

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-axsn6kg’ admin_preview_bg=”]

[/av_textblock]

[av_heading heading=’Wedstrijdgegevens’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-167gqv4′][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’ av_uid=’av-9szk3ds’]
[av_row row_style=” av_uid=’av-vn0rb4′][av_cell col_style=” av_uid=’av-8cprbnk’]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-87v968w’]87′ Godwin (0-1)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-7ppnicg’][av_cell col_style=” av_uid=’av-71jgckg’]Lommel SK[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-6i616jk’]Coucke, El Banouhi, Neven, Vermijl (63′ Gaethofs), Brebels, Vanbelle (86′ Regales), Valcke, Bitsindou, De Wilde, Claes en Rocha[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-67iqba8′][av_cell col_style=” av_uid=’av-5vi6wao’]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-5dhpk74′]Biebauw, Camargo, Kocabas, Gravenberch, Borry, Kompany, Godwin, Van Acker (86′ Lépicier), Dufour, De Smet (64′ Semedo) en Kargbo (74′ Aoulad)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-hcm8n4′][av_cell col_style=” av_uid=’av-48kkq3k’]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-3wfe4lc’]Kompany, Borry, Bitsindou (L), De Smet, Aoulad, El Banouhi[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-3bw6bwg’][av_cell col_style=” av_uid=’av-2vqm474′]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-2r5a1i8′]80′ Borry (2 X geel)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-230ibkw’][av_cell col_style=” av_uid=’av-1pidw5c’]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-16ubshs’]De Cremer[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_heading heading=’KSVRTV’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-je34ow’][/av_heading]
[/av_one_full]

[av_video src=’https://youtu.be/CG1NUQOmT6Y’ mobile_image=” attachment=” attachment_size=” format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ conditional_play=” av_uid=’av-jpq0g0h4′]