Wedstrijdverslag

In de eerste wedstrijd na de winterstop haalden de Roeselaarse beloften het maandag met duidelijke 4-1-cijfers van KVC Westerlo. Voor wit-zwart – bij wie onder meer ook Emile Samyn, Shun Ballegeer en Steph Van Cauwenberge in actie kwamen – zorgden Ibrahim Kargbo Junior (3x) en Quinten Carels (met een afstandsschot) voor de goals.

Wedstrijdgegevens

KSV RoeselareVan Cauwenberge, Carels, Pieters, Cottignie, Aktaou (75′ Cleophas), Dumont, Bakelandt, Samyn, Ballegeer, Terbeche (89′ Beel) en Kargbo (87′ Vaneeckhoute)
KVC WesterloHuygelberghs, De Bruyne, Ulenaers, Van Bulck, Van Roosbroeck, Janssens (74′ Driesen), El Madani, Vandenbossche (74′ Sierra-Cappelletti), Noviello (67′ Schodts), Pinto Da Mesquita E Melo (77′ Bonney) en Versteeven
Gele kaartenBallegeer
Rode kaarten/
ScheidsrechterRonse

KSVRTV

Geen beelden beschikbaar voor deze wedstrijd