[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” av_uid=’av-afypmkx’]

[av_heading heading=’Wedstrijdverslag’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jrj1376b’ admin_preview_bg=”]
In de eerste wedstrijd na de winterstop haalden de Roeselaarse beloften het maandag met duidelijke 4-1-cijfers van KVC Westerlo. Voor wit-zwart – bij wie onder meer ook Emile Samyn, Shun Ballegeer en Steph Van Cauwenberge in actie kwamen – zorgden Ibrahim Kargbo Junior (3x) en Quinten Carels (met een afstandsschot) voor de goals.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-9fep30x’]

[av_heading heading=’Wedstrijdgegevens’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’ av_uid=’av-u3evv5′]
[av_row row_style=” av_uid=’av-87fjcc1′][av_cell col_style=” av_uid=’av-7fjbia9′]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-77wbdyp’]Van Cauwenberge, Carels, Pieters, Cottignie, Aktaou (75′ Cleophas), Dumont, Bakelandt, Samyn, Ballegeer, Terbeche (89′ Beel) en Kargbo (87′ Vaneeckhoute)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-6u5i13l’][av_cell col_style=” av_uid=’av-65v94ep’]KVC Westerlo[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-kxp11t’]Huygelberghs, De Bruyne, Ulenaers, Van Bulck, Van Roosbroeck, Janssens (74′ Driesen), El Madani, Vandenbossche (74′ Sierra-Cappelletti), Noviello (67′ Schodts), Pinto Da Mesquita E Melo (77′ Bonney) en Versteeven[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-5buj34h’][av_cell col_style=” av_uid=’av-4v1qytt’]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-ga3i9d’]Ballegeer[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-4304369′][av_cell col_style=” av_uid=’av-3ltraa9′]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-34ps7td’]/[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-2l26jch’][av_cell col_style=” av_uid=’av-20nb7dd’]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-694e6p’]Ronse[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_heading heading=’KSVRTV’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av_uid=’av-v57ws1′]
Geen beelden beschikbaar voor deze wedstrijd
[/av_textblock]

[/av_one_full]