[av_heading heading=’Wedstrijdverslag’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” av_uid=’av-czynqgy’]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-c0jnyhu’ admin_preview_bg=”]
Het veld lag er door de hulp van velen ondanks het barre winterweer verrassend goed bij. Bij wit-zwart ontbrak Dufour wegen schorsing. Van Acker, op Mechelen vorige week goed voor de 2-2, was zijn logische vervanger.

KSVR schoot met een vroege poging van Van Acker het best uit de startblokken. Nog binnen het eerste kwartier mocht ook Aoulad het vanop de rand van de zestien proberen. Defourny zag zijn schot een metertje naast gaan. Bij de zo goed als enige tegenprik die de bezoekers daar tegenoverstelden mikte Rosenthal een minuut later een voorzet van de kleine Nemane knullig langs de verkeerde kant van het doelhout buiten

Moreno maande zijn manschappen aan om vooruit te voetballen, wat tegen de stugge Waals-Brabanders niet zo makkelijk bleek te zijn. Het vele balbezit leverde kort voor rust nog één noemenswaardige kans op. Godwin haalde het op links in een spurtduel van Touré, maar zijn te harde center kreeg geen vervolg. In de herneming ging Aoulad na een contact zonder gevolg neer in de bezoekende zestien. Debeuckelaere zag er geen graten in. 0-0 dus na een eerste helft met veel gebrei maar met amper een bal tussen de palen.

Ook na de rust speelde het spel zich bijna voortdurend op de bezoekende helft af. Het leverde De Smet net voor het uur een afgeblokte schot op en nadat er daarna een ganse tijd niets gebeurde, knikte Aoulad een hoekschop niet zo heel ver over.

De bezoekers leken zich met een punt tevreden te stellen. Bij wit-zwart mochten Yagan en van Kessel nog opdraven. Het brak een te weinig tot kansen komend KSVR zuur op, want wat er helemaal niet zat aan te komen, gebeurde een kwartier voor tijd helaas toch toen Nemane er met een pegel in de bovenhoek vanuit het niets plots 0-1 van maakte. Een goal die ze bij een aangeslagen thuisploeg niet meer te boven kwamen.
[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av_uid=’av-bam24si’]

(klik op onderstaande foto om het volledige fotoalbum te bekijken)

[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-blnneki’]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-ayehsv6′ admin_preview_bg=”]

[/av_textblock]

[av_heading heading=’Wedstrijdgegevens’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’ av_uid=’av-3htaf6′]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Doelpunten:[/av_cell][av_cell col_style=”]79′ Nemane (0-1)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=”]Biebauw, Camargo, Kocabas, Gravenberch, Borry, Lépicier (81′ Samyn), Godwin, Van Acker (70′ van Kessel), Zolotic, De Smet (60′ Yagan) en Aoulad[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]AFC Tubize[/av_cell][av_cell col_style=”]Defourny, Lippini, Touré, Goudiaby, Nirisarike, Schuster, Köse, Garlito, Agyiri (60′ Weymans), Nemane (90′ Kaba) en Rosenthal (42′ Diawara)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]De Smet, Defourny (T), Schuster (T), Lippini (T), Weymans (T)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”][/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=”]Debeuckelaere[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_heading heading=’KSVRTV’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_video src=’https://youtu.be/tdGybVl8DA8′ mobile_image=” attachment=” attachment_size=” format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ conditional_play=” av_uid=’av-jrcpkm1g’]

[/av_one_full]