[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2018/11/slider_nano2.jpg’ attachment=’17339′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jqo37b16′ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jlwb87d0′ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-1nywaqz’]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-3j2akr’ admin_preview_bg=”]
Trainer Nano Rivas Alvaro verlaat met onmiddellijke ingang KSV Roeselare. Hij nam deze morgen reeds afscheid van de spelersgroep, de stafleden en de club. De Spanjaard kreeg de kans om onder de vleugels te werken van één van de beste Spaanse coaches en na lang twijfelen besloot hij deze nieuwe uitdaging aan te gaan. Zijn nieuwe club, die pas later bekendgemaakt kan worden, betaalde dan ook de vastgelegde afkoopsom.

De Spanjaard volgde midden november 2018 zijn landgenoot Condom Auli op als hoofdtrainer op Schiervelde. Hij stond in totaal zes wedstrijden langs de zijlijn. Net voor de winterstop haalde hij met Esvee een zeven op negen waarmee de opmars richting de top vier werd ingezet.

KSV Roeselare wenst Nano te bedanken voor zijn inzet de voorbije twee maanden en wenst hem alle succes toe in zijn verdere carrière. CEO Brian Tevreden zal zo vlug mogelijk werk maken van het aanstellen van een nieuwe hoofdtrainer. Voorlopig nemen de andere stafleden de trainingen over.

Brian Tevreden: “Nano is een trainer met heel veel potentieel. Iets wat wij als bestuur alsook de spelersgroep aanvoelden. Het is dan ook bijzonder jammer dat Nano ons nu reeds verlaat na een korte maar intensieve periode maar we gunnen hem zeker ook die kans. Het was heel prettig samenwerken en wensen hem het allerbeste in zijn verdere carrière. We hopen zijn opvolger zo vlug mogelijk te kunnen voorstellen.”

Ook Nano zelf wou zijn vertrek nog even toelichten via onderstaande video.
[/av_textblock]

[/av_one_full][av_video src=’https://youtu.be/Br5HzfeHm64′ mobile_image=” attachment=” attachment_size=” format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ conditional_play=” av_uid=’av-rrvrez’]