[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2019/01/20190123_desmet.jpg’ attachment=’18500′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jr90dxnl’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jlwb87d0′ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=”]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jr90dn1e’ admin_preview_bg=”]
Stijn De Smet moest normaal gezien gisteren voor de Geschillencommissie van het Profvoetbal verschijnen. Dit naar aanleiding van een dubbele fase in de wedstrijd tegen KFCO Beerschot Wilrijk die onder de radar van de Reviewcommissie kwam.

Door de weersomstandigheden werd besloten om het dossier uit te stellen naar de zitting van komende vrijdag  Daardoor zal onze nummer 10 (nog) niet geschorst zijn voor de wedstrijd van komende vrijdag tegen AFC Tubize.
[/av_textblock]

[/av_one_full]