[poll id=”23″]

VORIGE ONTMOETINGEN
VORM

KSV Roeselare
    

AFC Tubize
    

SCHEIDSRECHTERS

Scheidsrechter Kevin Debeuckelaere is morgen aan zijn zevende wedstrijd in de Proximus League dit seizoen. Eerder was de Oostendenaar al scheidsrechter tijdens OH Leuven – KSV Roeselare (0-2) en KSV Roeselare – R. Union SG (1-1). Hij wordt straks bijgestaan door assistenten Quentin Blaise en Kristof Borms. Quentin Pirard is de man tussen de twee dug-outs.

 • Kevin DEBEUCKELAERE

  Referee

 • Quentin BLAISE

  Assistant Referee

 • Kristof BORMS

  Assistant Referee

 • Quentin PIRARD

  4th Official

TICKETS & INFO

Tickets zijn morgen voor zowel supporters van AFC Tubize als voor onze eigen supporters beschikbaar aan de ticketboxen vanaf één uur voor de wedstrijd. Alle info omtrent de prijzen kan je hier terugvinden.

Selectie

Biebauw, Kocabas, Borry, Van Acker, Yagan, van Kessel, De Smet, Godwin, Zolotic, Gravenberch, Lépicier, Samyn, Aoulad, Van Cauwenberge, Kargbo, Kompany, Lentz, Camargo, Sidoel.

Geblesseerd

Damman (hiel)

Geschorst

Dufour (1/1)