[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2019/01/20190128_valpoort.png’ attachment=’18580′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jrgl36ab’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jlwb87d0′ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=”]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jrgl1yby’ admin_preview_bg=”]
Na het afleggen van de medische testen ondertekende Arsenio Valpoort (05.08.1992 – Amsterdam) deze middag een contract voor 2,5 jaar op Schiervelde. De 26-jarige aanvaller komt over van Busan IPark (Korea) waar hij nog een contract had tot het einde van het seizoen.

Via de jeugdopleiding van SC Herenveen kwam Arsenio terecht bij het eerste elftal van de Friezen. Met Herenveen speelde hij o.a. mee in de Europa League. In het seizoen 2012-2013 werd hij uitgeleend voor een half seizoen aan PEC Zwolle. Daarna trok de Amsterdammer naar Ferencvárosi TC (HU), RKC Waalwijk (NL) en Beitar Jerusalem (ISR).

In januari 2017 trok Valpoort naar Almere City (tweede niveau in Nederland) waar hij in anderhalf seizoen 19 maal scoorde in 45 wedstrijden. Afgelopen zomer ging hij in op een voorstel van het Koreaanse Busan IPark FC, een stap die ook zijn landgenoot en ex-Roeselare speler Sjerjill MacDonald maakte. In Azië scoorde hij één maal in tien wedstrijden. Nu komt de aanvaller dus terug wat dichter bij huis spelen. Bij Roeselare vindt Valpoort zijn landgenoten Gravenberch, van Kessel en Sidoel terug.

We heten Arsenio alvast van harte welkom op Schiervelde!
[/av_textblock]

[/av_one_full]