[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” av_uid=’av-9denmxl’]

[av_heading heading=’Wedstrijdverslag’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jrutfm4n’ admin_preview_bg=”]
Zes op zes voor de beloften, die na de 4-1-zege van tegen Westerlo van vorige week maandag met 3-4 de maat namen van het één plaats hoger gerangschikte Tubize. Na een 1-2 bij de rust liep wit-zwart in de tweede helft uit tot 1-4. De thuisploeg drong daarna fel aan, maar de driepunter die bleef uiteindelijk wel op het bord. Voor de bezoekers scoorden Glenn Verstraete (2x), Fethi Terbeche en Anouar Aktaou.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-8c2hagp’]

[av_heading heading=’Wedstrijdgegevens’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’ av_uid=’av-7n5hmgp’]
[av_row row_style=” av_uid=’av-71122jd’][av_cell col_style=” av_uid=’av-6ju1ovt’]AFC Tubize[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-6fih4ih’]De Jonghe, Plutzer, Ben Yaghlane, Delhaye, Demirkapu, Kaba, Chelidze, Gönen, Mu, Vidémont en Lebrun[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-5x69jsp’][av_cell col_style=” av_uid=’av-5gut57d’]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-4qqnjuh’]Laverge, Devos, Pieters, Cottignie (46′ Vaneeckhoute (88′ Vandelannoitte)), Aktaou, Dumont, Bakelandt, Carels, Ballegeer (Cleophas), Terbeche en Verstraete (Dewaegemaeker)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-49bfe1l’][av_cell col_style=” av_uid=’av-44t6rp5′]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-3ckvu2h’]Dumont, Ballegeer[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-2vk8sl5′][av_cell col_style=” av_uid=’av-2o13zp5′]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-20sde49′]/[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-5cyzmh’][av_cell col_style=” av_uid=’av-10cgqmx’]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-v1pgex’]Oliosi[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[/av_one_full]