[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2018/08/slider_beloften.jpg’ attachment=’14981′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jsdaztyt’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’20’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jlwb87d0′ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” av_uid=’av-9ifak18′]

[av_heading heading=’Wedstrijdverslag’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jsecrdqf’ admin_preview_bg=”]
OHL zakte naar Roeselare af met zeven A-kern spelers. Het was Leuven dat de eerste helft het balbezit afdwong, maar wit-zwart verdedigde goed in blok. Na een perfect uitgevoerde tegenaanval kon Ibrahim Kargbo Jr. de 1-0 op het bord zetten. Waar OHL in de eerste helft moeite had om kansen af te dwingen, lukte dat in de tweede helft wel. De bezoekers kwamen beter opzetten en uit twee kansen konden ze na een uur de 1-2 op het bord zetten. De thuisploeg streed nog wel om gelijk te komen maar kon helaas niet meer scoren, ondanks onder meer een tweetal pogingen van Samyn. Maandag 25/02 volgt een herkansing op het veld van Lommel.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-8h5qimk’]

[av_heading heading=’Wedstrijdgegevens’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’ av_uid=’av-7oefuss’]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=”]Van Cauwenberge, Carels (78′ Vanbrabandt), Devos, Bourgois, Cottignie, Dumont, Bakelandt, Samyn, Kargbo, Terbeche en Verstraete (83′ Timmerman)

[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]OH Leuven[/av_cell][av_cell col_style=”]Thamsatchanan, Raemaekers, Geens, Jochmans, Touba, Keita (67′ Maene), Daeseleire (61′ Gaye), Kerrouche (81′ De Cuyper), Kostovski, Lemti en Beeckaert (78′ Laes)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]Keita (L), Carels, Jochmans (L), Gaye (L)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=”]/[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=”][av_cell col_style=”]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=”]Demeyer[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[/av_one_full]