[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” av_uid=’av-9qe576j’]

[av_heading heading=’Wedstrijdverslag’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-8wvxqt7′ admin_preview_bg=”]
Tegen leider KV Mechelen breiden de beloften van trainer Stijn Meert maandag een vervolg aan de knappe zes op zes waarmee het nieuwe kalenderjaar op gang werd getrapt. In een wedstrijd met veel kansen bracht een dekkingsfout de bezoekers na 75′ op voorsprong. Game over, zo leek het, maar dat was buiten Emile Samyn gerekend, die er net voor affluiten van dichtbij voor zorgde dat de Roeselaarse youngsters op het nippertje een verdiend punt uit de brand konden slepen.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-8lwwmxn’]

[av_heading heading=’Wedstrijdgegevens’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’ av_uid=’av-2se33v’]
[av_row row_style=” av_uid=’av-7axe057′][av_cell col_style=” av_uid=’av-o1mixn’]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-69598nv’]Laverge, Carels, Devos, Cottignie, Aktaou (86′ Vanbrabandt), Dumont, Bakelandt, Samyn (91′ Bourgois), Ballegeer, Terbeche en Verstraete (70′ Dewaegemaeker)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-5klpyxn’][av_cell col_style=” av_uid=’av-5gjk1x7′]YR KV Mechelen[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-4tekhgb’]Mergeay, Breugelmans, Kaya (35′ Colpaert), Augustijns, Boudry, Kinzumbi Kilola (57′ Vranckx), Coveliers, Ito, A. Van Keilegom, X. Van Keilegom (75′ Masala Eloko) en Savic[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-4djhhzv’][av_cell col_style=” av_uid=’av-emog8r’]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-3dxn8kb’]Augustijns (M), Breugelmans (M), Bakelandt, Ballegeer[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-34ej4mz’][av_cell col_style=” av_uid=’av-2n4hfsr’]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-224li63′]/[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-1kd3taz’][av_cell col_style=” av_uid=’av-13qmw0r’]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-mhns2j’]Van Gool[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[/av_one_full]