[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2019/02/20190225_uitslag.jpg’ attachment=’19159′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jsdaztyt’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jlwb87d0′ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-zm9o6k’]

[av_heading heading=’Wedstrijdverslag’ tag=’h3′ link_apply=” link=’manually,http://’ link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-26awoc’ admin_preview_bg=”]
In het verre Lommel werd een degelijke prestatieperiode van onze beloften afgesloten met een duidelijk 4-1 verlies. Het was enkel Ballegeer die vanuit de A-kern aantrad, maar hij moest al na 35 minuten de wedstrijd staken met een blessure. Dit veroorzaakte wat puzzelwerk voor trainer Stijn Meert. Wit-zwart streed voor iedere vierkante meter, maar in de tweede helft nam de thuisploeg duidelijk afstand. Glenn Verstraete kon na een mooi uitgespeelde combinatie de eerredder op het bord plaatsen.

Volgende week volgt een kans om de draad terug op te nemen op bezoek bij Beerschot Wilrijk. Daarna volgen nog 2 thuiswedstrijden.
[/av_textblock]

[av_heading heading=’Wedstrijdgegevens’ tag=’h3′ link_apply=” link=’manually,http://’ link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jsdb27od’ admin_preview_bg=”]

Doelpunten 1-0, 1-1 (Verstraete), 2-1, 3-1, 4-1
Lommel SK Daniels, Houben, Bitsindou, Kolen, Poets (32′ Aengeveld), Hakkens, Berben, Aabbou, Cerigioni, Azevedo Guimaraes en Regales
KSV Roeselare Laverge, Cleophas (58′ Beel), Bourgois, Timmerman, Cottignie, Dumont, Verstraete, Bakelandt, Dewaegemaeker (65′ Vanbrabandt), Ballegeer (35′ Pieters) en Terbeche
Gele kaarten Terbeche, Aabbou (L), Bourgois, Houben (L), Hakkens (L)
Rode kaarten /
Scheidsrechter Kums

[/av_textblock]

[/av_one_full]