[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2018/10/slider_vakj.jpg’ attachment=’16305′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jsejboce’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jlwb87d0′ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-ufz51l’]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jsejas42′ admin_preview_bg=”]
In bepaalde media verschenen deze morgen enkele berichten dat er een schorsing dreigt voor KSV Roeselare naar aanleiding van een schuld bij Voetbal Vlaanderen.

Het gaat hier om een factuur van 439,38 euro die reeds betaald werd richting de licentieaanvraag voor komend seizoen. Deze licentieaanvraag moest, net als alle betalingsbewijzen waaronder ook deze van de desbetreffende factuur, binnen zijn tegen 15 februari 2019, wat ook ruim op tijd gebeurd is.

Ondertussen hadden we ook al contact met de KBVB die bevestigde dat alles in orde is, een het bericht op Sportleven dan ook niet correct is.

KSV Roeselare betreurt ten zeerste de zwaarwichtige en foutieve berichtgeving en hoopt dan ook op een rechtzetting.
[/av_textblock]

[/av_one_full]