[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” av_uid=’av-1bgqgku’]

[av_heading heading=’Wedstrijdverslag’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-c9htm1a’ admin_preview_bg=”]
Voor dit uiterst belangrijke duel tussen de twee hekkensluiters uit de reeks gooide trainer Juanito Yagan, Rajsel, Kargbo en Darren Sidoel in het elftal. Voor deze laatste was dit zijn officiële debuut in KSVR-shirt.

De wedstrijd begon met een heel lange studieronde, want beide teams hadden duidelijk angst om de deur open te zetten. In het eerste half uur versierden beide teams dan ook geen enkele kans en kregen ze elk één hoekschop. Acht minuten voor de rust moest Biebauw dan toch voor het eerst aan het werk op een schot van de Leuvense nieuwkomer Henry. Overbuur Henkinet bleef 45 minuten lang werkloos en de 0-0-ruststand was dan ook bijzonder logisch.

Na de rust was het hopen op beterschap en Roeselaars doelgevaar. OHL probeerde nu hoog druk te zetten. KSVR kreeg de bal niet steeeds deftig weg, maar echt thuisgevaar kwam er ook nog niet. Na deze korte Leuvense opflakkering kon wit-zwart weer iets verder van het eigen doel weg spelen en de partij kabbelde rustig verder.

Een klein kwartier voor tijd moest Biebauw nog eens redden op een poging van Mbombo. In de slotfase debuteerde ook Arsenio Valpoort nog voor KSVR en hij trapte op vrijschop van Aoulad zowaar als eerste bezoeker van de avond een bal  in de handen van Henkinet. Thuisspeler Henry trapte nog eens naast.

De logische 0-0 leek dus een feit, tot Arsenio Valpoort voor de tweede keer van de avond aan de bal kwam en die van buiten het strafschopgebied onhoudbaar in de hoek legde. Van een debuut gesproken! Net als in Lommel graaide KSVR dus in de slotseconden de drie punten mee.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-bofqdgu’]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av_uid=’av-b4gtgi6′]

(klik op onderstaande foto om het volledige fotoalbum te bekijken)

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-aptjz66′ admin_preview_bg=”]

[/av_textblock]

[av_heading heading=’Wedstrijdgegevens’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’ av_uid=’av-9qq40by’]
[av_row row_style=” av_uid=’av-8setuem’][av_cell col_style=” av_uid=’av-8fms79q’]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-87z8si6′]90′ Valpoort (0-1)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-7qpsj9q’][av_cell col_style=” av_uid=’av-72rmq5q’]Oud-Heverlee Leuven[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-6spcgjy’]Henkinet, Duplus, Moore, Kotysch, Tshimanga, Persoons (34′ Maertens), Gorius, Myny (76′ Aguemon), Kaputska, Dequévy (46′ Mbombo) en Henry [/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-61r8rgu’][av_cell col_style=” av_uid=’av-5vwjgha’]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-5axq3qm’]Biebauw, Camargo, Kocabas, Gravenberch, Borry, Sidoel, Zolotic, Yagan (85′ Valpoort), Dufour (80′ Van Acker), Rajsel en Kargbo (69′ Aoulad)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-1o7bny’][av_cell col_style=” av_uid=’av-475flqm’]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-3xmqhxq’]Kotysch (L), Van Acker[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-3fdst1q’][av_cell col_style=” av_uid=’av-2tnrxym’]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-2o8ywtq’][/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-1we28b2′][av_cell col_style=” av_uid=’av-1gr0lim’]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-1bia6r2′]Vermeire[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_heading heading=’KSVRTV’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_video src=’https://youtu.be/iAERY6m-5iw’ mobile_image=” attachment=” attachment_size=” format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ conditional_play=” av_uid=’av-jrmql7ya’]

[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=QF40GUoLHpQ’ mobile_image=” attachment=” attachment_size=” format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ conditional_play=” av_uid=’av-jrmqln6y’]

[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=ZJj4G1kcQQ4&t=94s’ mobile_image=” attachment=” attachment_size=” format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ conditional_play=” av_uid=’av-jrmqlyq1′]

[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=XZpnV6-lLHo’ mobile_image=” attachment=” attachment_size=” format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ conditional_play=” av_uid=’av-jrmqm9k0′]

[/av_one_full]