[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” av_uid=’av-cr8avbd’]

[av_heading heading=’Wedstrijdverslag’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-js7ty48s’ admin_preview_bg=”]
De Smet en Godwin kwamen in de ploeg ten nadele van Dufour en Yagan. De match begon met een lange studieronde, en de eerste kans liet dan ook lang op zich wachten.

Rond de 20e minuut verzamelde KSVR een drietal corners op rij, maar telkens zonder gevaar. Aan de overkant haalde Selemani plots verrassend uit, Biebauw kon in corner werken.

Iets voor het half uur stuurde De Smet Rajsel goed weg, maar een toegesnelde thuisverdediger kon de bal nog net wegglijden. Voor de rest gaven beide teams elkaar geen duimbreed toe,  en de 0-0-ruststand was dan ook logisch.

Na de rust kwam Dufour de geblesseerde Zolotic vervangen, en moest KSVR op zoek naar echt doelgevaar. Het had immers een zege nodig om nog voor de top vier in aanmerking te kunnen komen. Ook Union wilde echter meer tonen dan voor de rust en het begon redelijk fel. En toch was het wit-zwart dat vrij vlug op voorsprong kwam. Na een lang uitgesponnen aanval legde De Smet de bal perfect terug tot bij Kingsley Madu, die van randje strafschopgebied zijn eerste KSVR-doelpunt kalm in de hoek deponeerde. Even later kopte Casagolda zelfs bijna de 0-2 binnen, maar Saussez kon nog net redden.

Die 0-2 volgde op het uur toch, toen Camargo perfect voorzette tot bij Nicolas Rajsel, die de bal onhoudbaar in doel werkte. Een knappe voorsprong, die echter onmiddellijk gehalveerd werd toen Tau de bal door de benen van Biebauw mikte. Union voerde nu de forcing en de spektakelwaarde lag veel hoger dan voor de rust.

KSVR had het nu moeilijk om de bal in de ploeg te houden, en achterin was het alle hens aan dek. Twee minuten voor het einde van de reguliere speeltijd leek de gelijkmaker een feit toen Biebauw eerst een pegel van Teuma met moeite kon redden en Ferber de rebound keihard op de onderkant van de lat kanjerde. De bal sprong echter terug in het veld.

Volgden dan nog vier minuten blessuretijd. De KSVR-verdediging hield daarin stand en de knappe negen op negen was een feit!
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-blmp495′]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av_uid=’av-bcbbn6x’]

(klik op onderstaande foto om het volledige fotoalbum te bekijken)

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-aqftlc9′ admin_preview_bg=”]

[/av_textblock]

[av_heading heading=’Wedstrijdgegevens’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’ av_uid=’av-9oznn49′]
[av_row row_style=” av_uid=’av-8yieig9′][av_cell col_style=” av_uid=’av-8cg8emh’]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-7y8mmi1′]52′ Madu (0-1), 60′ Rajsel (0-2), 65′ Tau (1-2)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-7sb2ft5′][av_cell col_style=” av_uid=’av-728vkqx’]R. Union Saint-Gilloise[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-6hk6lah’]Saussez, Kis, Pinto Borges (82′ Beck), Fixelles (60′ Ferber), Petralanda, Morren (60′ Teuma), Selemani, Niakate, Tau, Kandous en Mehlem[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-67fp0qx’][av_cell col_style=” av_uid=’av-5mo0v9l’]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-5b3fvah’]Biebauw, Camargo, Kocabas, Gravenberch, Madu, Godwin (72′ Lépicier), Sidoel, Zolotic (46′ Dufour), De Smet (62′ Valpoort), Rajsel en Casagolda[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-4ql22uh’][av_cell col_style=” av_uid=’av-4knk1bd’]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-421tix5′]Petralanda (U), Godwin , Valpoort,Ferber (U), Lépicier, Camargo[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-3f8qmjt’][av_cell col_style=” av_uid=’av-31mbvk9′]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-2kfhxe1′][/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-28hioax’][av_cell col_style=” av_uid=’av-1n69d0p’]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-1665lzd’]Vergoote[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_heading heading=’KSVRTV’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_video src=’https://youtu.be/rBMQ5i5S4aM’ mobile_image=” attachment=” attachment_size=” format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ conditional_play=” av_uid=’av-js86fw2b’]

[/av_one_full]