[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2019/03/beerschot-ksvr_uitslag.jpg’ attachment=’19265′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jsdaztyt’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jlwb87d0′ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-zm9o6k’]

[av_heading heading=’Wedstrijdverslag’ tag=’h3′ link_apply=” link=’manually,http://’ link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-26awoc’ admin_preview_bg=”]
Onze beloften trokken naar het veld van de derde in de stand, Beerschot-Wilrijk. Aan beide kanten was er geen aanwezigheid van A-kern spelers. De barre weersomstandigheden zorgden ervoor dat het een lastige wedstrijd werd. De beloften van wit-zwart streden met enorm veel vechtlust, mentaliteit en inzet. Dit zorgde ervoor dat de beste kansen langs onze zijde vielen, via Cleophas en Verstraete. De 0-0 bleef echter op het bord, maar we nemen een gouden puntje mee op verplaatsing.

Volgende week thuiswedstrijd tegen Union St.-Gilloise
[/av_textblock]

[av_heading heading=’Wedstrijdgegevens’ tag=’h3′ link_apply=” link=’manually,http://’ link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jsdb27od’ admin_preview_bg=”]

Doelpunten /
KFCO Beerschot – Wilrijk Lejoly, Kesteleyn, Van de Vyver, El Hadj, Simons, Van Camp, Ndombasi, Vereeck (66′ Devolder), Keisers, De Keersmaecker en Amali (81′ Tek)
KSV Roeselare Laverge, Pieters, Bourgois, Timmerman, Cottignie, Dumont, Verstraete (84′ Vaneeckhoute), Bakelandt, Dewaegemaeker (64′ Vanbrabandt), Cleophas (56′ Verlinde) en Carels (80′ Beel)
Gele kaarten Dewaegemaeker, Van de Vyver (KFCO), Carels, Verstraete, Vaneeckhoute
Rode kaarten /
Scheidsrechter Bosmans

[/av_textblock]

[/av_one_full]