[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2019/03/20190311_uitslag.jpg’ attachment=’19395′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-jsdaztyt’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jlwb87d0′ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-zm9o6k’]

[av_heading heading=’Wedstrijdverslag’ tag=’h3′ link_apply=” link=’manually,http://’ link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-26awoc’ admin_preview_bg=”]
Dat het een wedstrijd ging worden in barre weersomstandigheden was een feit. Onze beloften namen het op tegen de hekkensluiter Union. De jongens van wit-zwart namen onmiddellijk de wedstrijd in handen en dat resulteerde in veel uitgespeelde doelkansen. Scoren bleef echter moeilijk, maar toch gingen we rusten met een verdiende 1-0 voorsprong, na een doelpunt van Verstraete. In de tweede helft kwam Union sterker uit de kleedkamer en konden onze beloften enkele keren dreigen via een snelle omschakeling. Helaas werden veel kansen gemist en moesten ze geconcentreerd blijven tot de laatste minuut. In minuut 84 kon Terbeche dan toch de verdiende 2-0 op het bord zetten.

Na het gelijkspel van vorige week tegen Beerschot-Wilrijk, zijn onze beloften opnieuw in de winning mood. Volgende week volgt de verplaatsing naar Westerlo, om daar de lijn door te trekken
[/av_textblock]

[av_heading heading=’Wedstrijdgegevens’ tag=’h3′ link_apply=” link=’manually,http://’ link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jsdb27od’ admin_preview_bg=”]

Doelpunten 1-0 (Verstraete), 2-0 (Terbeche)
KSV Roeselare Laverge, Pieters, Bourgois, Timmerman, Cottignie, Dumont, Verlinde, Bakelandt, Verstraete (81′ Dewaegemaeker), Terbeche (88′ Aktaou) en Carels (71′ Vanbrabandt)
R. Union St.-Gilloise Atheba, Jayid, Pereira Fernandez, Allachi, Lauwrensens (81′ Abdelali), Bafdili (84′ Mezghad), De Oliveira, Likau Bitoma Biaby (63′ Nsa Ilosau), Otu, Laroussi (71′ Akasri) en Mbolo Lutuako
Gele kaarten Jayid (Union)
Rode kaarten /
Scheidsrechter Bossuyt

[/av_textblock]

[/av_one_full]