[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” av_uid=’av-cuedj30′]

[av_heading heading=’Wedstrijdverslag’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jst0605y’ admin_preview_bg=”]
De opdracht voor de slotmatch van het seizoen was duidelijk: winnen om zo de poort naar play-off 2 open te beuken. De bezoekers uit Westerlo hadden daarvoor genoeg aan een puntje. Er was behoorlijk wat volk voor deze belangrijke affiche.

Na de goeie prestaties van de voorbije weken begon KSVR met vertrouwen en met een ongewijzigde opstelling aan de partij. Westerlo verdedigde heel gegroepeerd en mikte op snelle uitbraken. Het eerste kansje was voor bezoeker Naessens, die nipt naast het doel van Biebauw mikte.

Het eerste Roeselaarse gevaar liet een hele tijd op zich wachten. De Kempenaren hadden hun zaakjes immers goed op orde, en wit-zwart vond geen openingen. Het tikte de bal wel voortdurend rond, maar in de buurt van het strafsschopgebied ging het telkens fout.

Het werd er in de loop van de eerste helft niet beter op, en Westerlo had duidelijk het mentale overwicht tegen een wroetend en zoekend KSVR. Petrov trapte een volgende Westelse kans over. Ook de volgende mogelijkheid was voor de bezoekers, toen Gboho een mooie doorsteekpas van Petrov niet kon verzilveren.

Een zevental minuten voor de rust dan toch een eerste Roeselaarse mogelijkheid via Rajsel, die van net buiten het strafschopgebied heel zwakjes naast trapte. De allerenige kans meteen en met 0-0 naar de kleedkamers.

Trainer Juanito begon toch nog met dezelfde elf aan de tweede helft, en het was hopen dat de vlam nu wel in de pan sloeg. Ook nu weer was er veel goeie wil en na de inbreng van Godwin volgde een eerste kopbalkansje voor Casagolda, die naast mikte.

Aan de overzijde moest Biebauw een vrijschop van Brüls in corner werken. Ondertussen poogde KSVR om de druk op te voeren, terwijl Westerlo zich massaal terugtrok. En toch klommen de bezoekers plots op voorsprong toen Ghandri een vrijschop onhoudbaar binnenkopte.

Voor KSVR moest nu een wonder gebeuren, want tot dan had het niet een keer op doel gemikt. En toch, plots hadden we weer een wedstrijd en spanning toen Saviour Godwin tien minuten voor tijd een persoonlijke actie  perfect afrondde. Valpoort dook even later nog eens voor doel op, maar hij kon de bal niet meer beroeren.

In de blessuretijd pakte Gravenberch nog rood na een forse tackle op Gboho. KSVR kwam zoals voorheen aan geen doelkansen meer en moet dus naar de hel van play-off 3.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-bps97oc’]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av_uid=’av-b3oydss’]

(klik op onderstaande foto om het volledige fotoalbum te bekijken)

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-b0nrhgc’ admin_preview_bg=”]

[/av_textblock]

[av_heading heading=’Wedstrijdgegevens’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’ av_uid=’av-9zt150c’]
[av_row row_style=” av_uid=’av-8xhdcvw’][av_cell col_style=” av_uid=’av-8nhtonw’]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-7xfve8s’]73′ Ghandri (0-1), 80′ Godwin (1-1)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-7f6vk70′][av_cell col_style=” av_uid=’av-2k20xo’]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-6ln6it8′]Biebauw, Camargo, Kocabas (79′ Van Kessel), Gravenberch, Madu, Sidoel, Zolotic (68′ Dufour), Rajsel, De Smet (54′ Godwin), Valpoort en Casagolda[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-696i9bw’][av_cell col_style=” av_uid=’av-5qjvlj0′]KVC Westerlo[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-5ib0vb0′]Van Langendonck, Biset, Dewaele, Antunes, Gboho, Van den Bogaert, Brüls (81′ Rommens), Ghandri, Van Eenoo,Naessens (90′ Corstjens) en Petrov (86′ Soumah)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-4s7cf8c’][av_cell col_style=” av_uid=’av-4e7czng’]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-3tgn4qk’]Valpoort, Naessens (W)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-3a6dk7w’][av_cell col_style=” av_uid=’av-aymikc’]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-2d0h0u4′]90 + 2′ Gravenberch[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-1yg8uos’][av_cell col_style=” av_uid=’av-1hsvrzw’]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-1cz5hoc’]Van Herk (NL)[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_heading heading=’KSVRTV’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=5DcDfCBxN5k’ mobile_image=” attachment=” attachment_size=” format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ conditional_play=” av_uid=’av-jsu5o1bp’]

[/av_one_full]