[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” av_uid=’av-d7skiap’]

[av_heading heading=’Wedstrijdverslag’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-c0fdntt’ admin_preview_bg=”]
Geen Camargo (geblesseerd), en dus verscheen Borry aan de aftrap, terwijl  Gravenberch en Casagolda hun stek terug innamen ten nadele van Kompany en Van Kessel. Na de zege van Tubize in Leuven hield KSVR best de drie punten thuis om de kloof met de Waals-Brabanders intact te houden.

De eerste kans van de dag was voor de bezoekers toen kapitein Neven van dichtbij op het hoofd van Lentz kanjerde. KSVR zwoegde en probeerde, maar had het moeilijk om voor enige dreiging te zorgen. Na goed 20 minuten kreeg het uiteindelijk de eerste kans op een schoteltje aangeboden door een Limburgse verdediger, maar Godwin besloot te zwak in de handen van Coucke.

Geen van beide teams slaagde er nu nog in om gevaar te creëren, want de onnauwkeurigheden bij voorzetten stapelden zich op. Bezoeker Cerigioni glipte door de buitenspelval, maar vond een attente Lentz op zijn weg. Aan de overkant raakte KSVR niet door de verdediging. Op corner van Rajsel kopte Sidoel in de handen van Coucke. 0-0 dus na een povere eerste helft.

Na de rust was het wachten op een fase die de match kon openbreken. Ook nu weer was de eerste kans voor de bezoekers, maar Cerigioni kreeg de bal in twee keer niet voorbij Lentz. Even later verkeek de tot dan onberispelijke Lentz zich op een verraderlijke voorzet van Paulussen aan de eerste paal waarna de bal in de voeten van Rocha belandde, die de 0-1 op het bord zette.

Een Roeselaarse reactie was dringend nodig. Eerst werd een voorzet van Valpoort onderschept door een Limburgse verdediger, even later besloot Casagolda in de handen van Coucke. Rajsel schoot hoog over. KSVR zwoegde dus wel, maar het vertrouwen ontbrak en de efficiëntie al helemaal.

Een kleine tien minuten voor tijd kreeg wit-zwart een vrijschop op een ideale plaats, maar Rajsel schoot die in de muur. Even later haalde hij beter uit, en zijn schot moest in corner gewerkt worden. De versterkte Lommelse verdediging bleef verder baas en de tijd tikte weg in het Roeselaarse nadeel.

Er volgden nog vijf minuten blessuretijd. Een schot van Rajsel werd afgeblokt. Rocha voerde nog een theaterstukje op waarna hij met zijn team lachend de verre terugweg kon aanvatten. KSVR dus rampzalig gestart en als enige ploeg nog geen zege in play-off 3, waar de vier ploegen nu op een kluitje staan.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-bvm8t41′]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av_uid=’av-147q1r5′]

(klik op onderstaande foto om het volledige fotoalbum te bekijken)

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-avxwixt’ admin_preview_bg=”]

[/av_textblock]

[av_heading heading=’Wedstrijdgegevens’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’ av_uid=’av-9qz7yo1′]
[av_row row_style=” av_uid=’av-94y6kw1′][av_cell col_style=” av_uid=’av-8cyt5c1′]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-82es5wh’]58′ Riocha (0-1)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-7kra2sh’][av_cell col_style=” av_uid=’av-79e4zvl’]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-6pa81fl’]Lentz, Borry (76′ De Smet), Kocabas, Gravenberch, Madu, Godwin (63′ Yagan), Sidoel, Zolotic (63′ Dufour), Rajsel, Valpoort en Casagolda[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-6doe135′][av_cell col_style=” av_uid=’av-5pmf1pd’]Lommel SK[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-j3fi8x’]Coucke, Cauwenberg, Santermans, Neven, Henkens, Rocha, Azevedo (84′ Bitsindou), Heymans (67′ Brebels), Cerigioni (75′ Vermijl), Paulussen en Claes[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-4wnx1gh’][av_cell col_style=” av_uid=’av-4jjufwh’]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-40wux4x’]Kocabas, Claes (L), Zolotic, Madu, Sidoel, Rajsel[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-3i4ms8x’][av_cell col_style=” av_uid=’av-2tq3k01′]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-2m7dr8h’][/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-p2rr5′][av_cell col_style=” av_uid=’av-5soupt’]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-14fref5′]Vermeire[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_heading heading=’KSVRTV’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_video src=’https://youtu.be/Q9IaeJwAuPw’ mobile_image=” attachment=” attachment_size=” format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ conditional_play=” av_uid=’av-jtxb7e9a’]

[/av_one_full]