[av_image src=’http://www.ksvroeselare.be/wp-content/uploads/2019/04/slider_foodfoot.jpg’ attachment=’19821′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-ju44ciot’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-jlwb87d0′ admin_preview_bg=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-ldngz9′]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-ju3rdt9d’ admin_preview_bg=”]
Op vrijdag 26 april 2019 speelt KSV Roeselare om 20u30 op Schiervelde tegen AFC Tubize. Voorafgaand aan deze wedstrijd organiseren we vanaf 19u00 een Food&Foot. Het concept is heel simpel, maar vooral, heel lekker. Je zakt met een lege maag af naar Schiervelde, je slaat hier de nodige energie op en daarna supporter je uit volle borst voor stamnummer 134.

Voor de wedstrijd tegen AFC Tubize is het menu gevuld met een verse hamburger, natural of cheese (aan jou de keuze) en frietjes met aangepaste sauzen. Abonnees en mensen met een ticket kunnen inschrijven voor slechts 12 EUR. Heb je nog geen ticket voor de wedstrijd? Voor 17 EUR kan je aanschuiven aan de Food&Foot en krijg je een ticket voor de wedstrijd er bovenop. Inschrijven vooraf is verplicht via onderstaande knop en kan tot en met woensdagmiddag 24 april om 12u00. De betaling gebeurt ter plaatse. Eten kan vanaf 19u00, de deuren gaan open vanaf 18u00 voor de mensen die willen aperitieven of gewoon willen komen after-worken!
[/av_textblock]

[/av_one_full][av_codeblock wrapper_element=” wrapper_element_attributes=” codeblock_type=” av_uid=’av-ju44mqgs’]

[/av_codeblock]