[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” av_uid=’av-d7aesnr’]

[av_heading heading=’Wedstrijdverslag’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-cbf8s9j’ admin_preview_bg=”]
Wit-zwart kon door de zege van vorige week niet meer bijgebeend worden en dat bracht in vergelijking met de vorige PO3-matchen zowel bij KSVR als bij Tubize heel wat verschuivingen met zich mee. Zo bleven bij de thuisploeg van de elf die vorige week in Lommel aan alleen het verdedigende trio Kompany, Sidoel en Madu en de drie aanvalsleiders Casagolda, Godwin en Valpoort op post. In doel vierde 18-jarige Laverge, een product uit de eigen jeugdwerking, zijn debuut bij de grote jongens.

Tegen een ook al onuitgegeven Tubize ging het balbezit al snel naar de thuisploeg, wat Godwin na een pass van Yagan al na tien minuten een goeie kans opleverde, maar helaas voor de Nigeriaan kon Delhaye nog net voldoende bij de bal om de eerste poging op doel over de achterlijn te deviëren. Na een knap nummertje van Yagan poeierde gelegenheidsaanvoerder Van Acker nog geen vijf minuten later gezwind naast.

Het gevaar bleef van de thuisploeg komen en na een nieuwe voorzet van Godwin – naast een aanwezige Madu bij wit-zwart veruit de gevaarlijkste man – schoot Valpoort halfweg de eerste helft een half been te kort om de voorzet van de Nigeriaan aan de tweede paal in doel te schuiven. Op een zucht van het rustsignaal knikte Godwin na een vreemd opstuitende bal van dichtbij op de lat.

Met Bueno en Traore voor twee van zijn jonge krachten koos Bracconi na de rust voor meer ervaring tussen de lijnen. Het bracht bij de Waaltjes weinig zoden aan de dijk, want bij de eerste de beste Roeselaarse aanval was het nu wel raak toen Saviour Godwin zich op de linkerflank plots een weg voorbij Lebrun en Nirisarike dribbelde en de kwieke Godwin de bal nu we tegen de netten kreeg.

De kop was eraf en met de 1-0 op het bord kende wit-zwart nu weinig problemen om het gaspedaal nog wat dieper te duwen. Het werd daarbij een handje geholpen door Nirisarike, die zich kort na de openingsgoal vergreep op Saviour Godwin met een strafschop tot gevolg. Die besloot het klusje zelf te klaren en met nog dik vijfentwintig minuten op de klok leek de wedstrijd zo in een beslissende plooi te liggen. In een slotfase waarin Gutiérrez Moreno verder ook nog de volgende week jarige Ballegeer zijn eerste officiële minuten gunde dikte Esteban Casagolda de score met een schot in de korte hoek nog wat verder aan. Het was in een voor het overige overbodige laatste twintig minuten, op een bal in de bovenhoek van de ingevallen Mohammed Aoulad na, meteen het laatste wapenfeit van de avond.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-btbnztj’]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av_uid=’av-bedoplj’]

(klik op onderstaande foto om het volledige fotoalbum te bekijken)

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-apww193′ admin_preview_bg=”]

[/av_textblock]

[av_heading heading=’Wedstrijdgegevens’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_table purpose=’tabular’ pricing_table_design=’avia_pricing_default’ pricing_hidden_cells=” caption=” responsive_styling=’avia_responsive_table’ av_uid=’av-9t2yb4n’]
[av_row row_style=” av_uid=’av-93s7j1z’][av_cell col_style=” av_uid=’av-8bzzarb’]Doelpunten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-84nr4hj’]51′ Godwin (1-0), 64′ Godwin (2-0, str.), 73′ Casagolda (3-0),
90′ Aoulad (4-0)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-7h6i0yf’][av_cell col_style=” av_uid=’av-6zlhyl3′]KSV Roeselare[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-6ogiinr’]Laverge, Borry, Kompany, Lépicier, Madu, Sidoel, Van Acker (65′ Ballegeer), Valpoort (65′ van Kessel), Yagan (76′ Aoulad), Godwin en Casagolda[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-663pic7′][av_cell col_style=” av_uid=’av-5ovmjsn’]AFC Tubize[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-5fbofmf’]De Jonghe, Lebrun (62′ Sy), Nirisarike, Martens, Delhaye, Schuster, Rosenthal, Garlito, Bacanamwo, Tresignie (46′ Bueno) en Lee (46′ Traore)[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-h3e2d3′][av_cell col_style=” av_uid=’av-4bno96f’]Gele kaarten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-42x2t4n’]De Jonghe (T), Ballegeer, Lépicier[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-3kw4bqv’][av_cell col_style=” av_uid=’av-2u8huwn’]Rode kaarten[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-2ob1yjb’]/[/av_cell][/av_row]
[av_row row_style=” av_uid=’av-1wwip5j’][av_cell col_style=” av_uid=’av-1pttgk7′]Scheidsrechter[/av_cell][av_cell col_style=” av_uid=’av-4v1vcn’]Vermeiren[/av_cell][/av_row]
[/av_table]

[av_heading heading=’KSVRTV’ tag=’h3′ link_apply=” link=” link_target=” style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=” custom_font=” custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=Tt_SYyi7oGk’ mobile_image=” attachment=” attachment_size=” format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ conditional_play=” av_uid=’av-juzq3bzj’]

[/av_one_full]